À PUNT La televisió valenciana s'inspira en TV3 i aposta per la sèrie "L'Alqueria Blanca"

"L'Alqueria Blanca" (À Punt)

À Punt mirar de rellançar la seva audiència amb el model d'èxit de TV3 amb una ficció diària a la sobretaula

Revolució a la graella de la televisió valenciana À Punt. A partir del dilluns 2 de maig, la cadena introduirà molts canvis a la seva programació, per mirar de fer créixer la seva audiència.

El director de la televisió valenciana, Alfred Costa, va explicar les novetats aquest dijous 28 d'abril, en una roda de premsa a la qual ha assistit elmondelatele.cat. Una de les principals novetats serà que el concurs "Atrapa'm si pots", la versió valenciana que a Catalunya presenta amb gran èxit Llucià Ferrer els caps de setmana i que farà el salt als migdies de dilluns a divendres a partir de les 13h.

Però la gran aposta arribarà després del "Notícies Migdia", quan s'estrenaran els nous episodis de la mítica sèrie "L'Alqueria Blanca", que ja havia triomfat a l'antiga Canal 9 fins que el govern del PP va decidir tancar el canal. Ara torna en format diari i a la sobretaula, inspirant-se en el model d'èxit de TV3 amb "Com si fos ahir".

Audiència rècord

Aquest dijous, la sèrie que ara emet els últims capítols repetits, va fer el seu rècord d'audiència amb 74.000 espectadors i un 6,5%. Una xifra que va arribar a un 11,6% en la franja d'edat de 25 a 44 anys.

La nova graella diària d'À Punt

El dilluns 2 de maig À Punt introduirà canvis des de primera hora del matí fins a la nit. El programa "Atrapa'm si pots" passa al matí (de 13:00 a 14:00 h), després del magazín "A la Ventura" (11 a 13h), i donarà pas a l'"Informatiu NTC migdia" (14 a 15.30h). A la tarda, el concurs "El premi" (de 19:15 a 20:00 h) i "Terra viva" (20:00 a 21:00 h) completaran la franja després del magazín "Bona vesprada" (16.30 a 19h) amb Màxim Huerta.

7h Les notícies del matí (informatiu)

10h Mirada Salvatge (reportatges)

11h A la Ventura (magazín d'actualitat)

13h Atrapa'm si pots (concurs)

14h Notícies migdia (informatiu)

15.30h L'Alqueria Blanca (sèrie diària)

16.30h Bona vesprada (magazín)

19.15h El Premi (concurs)

20h Terra viva (actualitat sobre el medi ambient)

21h Notícies nit (informatiu)

A TV3 "Eufòria" a À Punt "Duel de Veus"

Les estrenes també arriban a l'horari de màxima audiència. El plat fort serà els divendres, on la música serà la protagonista amb el talent musical "Duel de Veus", que s'estrena aquest divendres 29 a les 22h. Es dona la casualitat que a la mateixa hora, TV3 emet l'altre talent del moment: "Eufòria". El programa d'À Punt estrenarà nou plató, l'estudi 1, el més gran de Burjassot, que comptarà amb cent persones de públic cada nit.

ETIQUETES:

Deixa un comentari