TÒRRIDA La gala 3 d"Eufòria' puja de to: proclama a l'Edu favorit i expulsa a la Laura

L'Edu i el Marc Clotet, fent-se un petó a 'Eufòria' (TV3)

El guanyador de la nit va acabar fent-se un petó als llavis amb el membre del jurat, Marc Clotet

'Eufòria' ja s'ha consolidat com un dels espais revelació de la temporada a TV3 i la 3a gala del talent musical, així ho va confirmar amb la millor dada des de la seva estrena: 353.000 espectadors i un 18,9% (+0,8 dècimes que fa una setmana). Una quota que va pujar fins a un 38,1% entre la franja d'edat 4-12 anys i a un 24,9% en la de 13-24. Amb unes actuacions i posades en escena espectaculars, el jurat només va deixar en zona de perill a dues de les 11 concursants: l'Estela i la Laura.

La Mariona trenca el gel

La primera en actuar va ser la Mariona, que va haver de superar el repte de fer una posada en escena molt sensual amb la cançó "Bam, bam". Dins d'un llit rodejada de ballarins va complir amb l'expectativa i el jurat va aplaudir la seva feina, que la va votar com a primera favorita de la nit: "Has fet un pas endavant, t'has alliberat. A vegades fa por però a la por, quan la mires a la cara es converteix en coratge. Vull que ens facis seguir somiat", va dir Marc Clotet.

El Pedro es deixa anar

El Triquell més seductor

"He estat tota la setmana portant traje per creure'm que puc ser un gentleman", va dir el concursant que ho va aconseguir:

El favorit: L'Edu

La gala va arribar al seu punt àlgid amb l'actuació de l'Edu i el seu "Beggin" de Maneskin, que el va deixar sense samarreta. "Jo que havia estat crític amb tu, avui per primer cop et compro al 100%", va dir Marc Clotet. Tal va ser l'admiració de Clotet que va anar cap a l'escenari i es va fondre en una abraçada.

Però el moment més tòrrid va ser quan Elena Gadel, va dir: "Aquí només falta que us feu un petó". Clotet no s'ho va pensar dues vegades i li va fer un petó als llavis que va enfonsar al plató. L'escena va acabar amb el jurat situant-lo com a favorit de la gala, una posició que va prendre a la Mariona i que conservar durant tota la nit.

Les nominades

Estela

La favorita de al setmana passada, va interpretar "All about that bass" i va reconèixer que no havia estat fàcil: "M'ha costat", va dir la noia abans de cantar. "És una cançó que t'ha fet passar molts nervis. I t'he vist una mica per sota del que tu ens pots donar", va dir Marc Clotet, abans de donar el seu vot negatiu, i per tant, la va situar en zona de perill. "Ha estat una cosa d'actitud", va afegir Gadel, tot i que va acabar votant per salvar-la, igual que en Lildami.

Laura

La més petita del concurs, només té 16 anys, es va haver d'enfrontar a una actuació amb acrobàcies i una coreografia molt elaborada per cantar la cançó "Foc". "Avui m'has deixat més fred. Has començat insegura i tenint en compte el nivell dels teus companys, estàs en zona de perill", va dir Lildami que la va nominar, mentre Gadel i Clotet li van donar el seu sí.

El VAR no nomina

El director musical d"Eufòria', Jordi Cubino, que també pot decidir nominar a alguns dels concursants, al marge de la tria del jurat, va optar per no situar a ningú en la zona de perill i va aprofitar la seva intervenció per felicitar l'alt nivell de totes les actuacions. "Heu fet una gala meravellosa, no nominaré a ningú!", va dir Cubino.

L'eliminada: La Laura

Amb un 63% dels vots del públic, l'Estela va aconseguir salvar-se i La Laura amb un 37% va ser l'expulsada. "Ens has donat una lliçó a tots. No deixis de cultivar la llavor que tens a dins", va dir Lildami a la menys votada. La gala va acabar amb la repetició de l'actuació de la concursant eliminada amb tots els seus companys a l'escenari.

Estela i Laura

Els 10 concursants

(En gris, els eliminats)

ETIQUETES:

Deixa un comentari