You are currently viewing <span>AIXÍ NO</span> Indignació absoluta amb 'Élite' per blanquejar una violació
Georgina Amorós a "Élite"

AIXÍ NO Indignació absoluta amb 'Élite' per blanquejar una violació

  • Post comments:1 Comment

Els fans de la sèrie es mostren molt crítics per com s'ha resolt la trama de l'abús sexual als nous episodis

(Conté spoilers)

La cinquena temporada d'Élite repren l'acció tal i com va acabar la quarta temporada. És a dir, (spoiler) amb un assassinat del qual ara els personatges viuran les conseqüències, ja que no serà secret durant gaire temps. La sèrie, creada per Carlos Montero i Darío Madrona, acomiadarà alguns personatges i n'incorpora de nous, com el que interpretarà l'actriu argentina Valentina Zenera (Las chicas del cable).

Des de la seva estrena l'any 2018, la sèrie ha sabut generar expectació amb una fórmula infalible: assassinats, festes on tot s'hi val, molt sexe i cossos esculturals amb poca roba. Però tot té un límit i una de les seves trames, ha estat durament criticada a les xarxes en considerar que blanqueja les violacions. Es tracta del personatge del Philippe (Pol Granch, que interpreta a un membre de la reialesa francesa que fuig del seu entorn després d'haver comés un abús sexual. Però a Madrid hi torna, durant la 4a temporada, es dona a entendre que abusa de la seva nòvia, Cayetana (Georgina Amorós), a l'interior d'una limusina.

Durant la 5a temporada, el personatge rep les disculpes de Cayetana (Georgina Amorós), la víctima. "Soc un depredador per a tu?", li pregunta el noi. "No, volia dir que quan beus i no ets conscient dels teus actes, et pot sortir això, però no sempre", respon la noia.

Unes paraules que han generat el rebuig de molts dels seus seguidors, que han assegurat a les xarxes que la deixaran de mirar. Un fet, que es contraposa a les dades de Netflix, on continu en el TOP1 del més vist aquesta setmana.

El secret de l'èxit: sexe desfermat

Un dels ingredients claus per captar l'atenció de molts joves són les escenes pujades de to. Ja al primer episodi de la 5a temporada es pot veure a dos dels protagonistes: Patrick (Manu Ríos) i Iván (André Lamoglia) nus a les dutxes. Però el moment més tòrrid de la temporada arriba al capítol 5, quan els dos personatges acaben junts al llit mirant una pel·lícula porno. Aquest és el moment:

Aquesta noticia té 1 comentari

  1. sailor

    Llegiu, llegiu algún llibre. Passeu de tanta, tanta merda.

Deixa un comentari