TRAGICÒMIC Rosa López pateix un enorme ensurt amb Jordi Évole: "T'has cremat?"

Rosa López a 'Lo de Évole'

La guanyadora de la primera edició d"Operación triunfo' va veure com se li va caure un mirall mentre era entrevistada a La Sexta

La cantant Rosa López, va concedir la seva entrevista més sincera i personal aquest diumenge al programa de Jordi Évole a La Sexta, 'Lo de Évole'. La guanyadora de la primera edició d''Operación triunfo', va recordar com va ser el seu pas pel concurs i les conseqüències personals que li va provocar l'èxit desbordant del format. Un programa que van arribar a veure fins a 13 milions de persones.

La noia no va poder contenir les llàgrimes i just en aquest moment es va produir una situació surrealista: se li va caure el mirall al damunt. "Ostia puta, quin ensurt! T'has cremat?", va dir Évole, que no es creia el que acabava de passar. Tot i això presentador i entrevistada s'ho van agafar en to de broma. "Jo vull el vídeo", va dir López. Aquest va ser el moment:

"Et vam voler transformar"

La seva participació al concurs no va ser fàcil, sobretot pel que fa al seu aspecte físic. "A mi em pregunten a què estava disposada per a entrar al programa. Vaig dir que a perdre pes perquè vaig pensar que era el que jo volia i vaig pensar que era el que volien escoltar", va explicar. Per recordar el seu pas, el programa va emetre imatges dels comentaris que Rosa havia de suportar al plató: "Quants quilos has perdut ja Rosa?", "Com portes el règim?", "Rosa s'ha menjat una tauleta de xocolata!". Un moment en què Évole va voler reflexionar: "Ens enamorem d'una cosa que després el que vam fer va ser transformar-la". I Rosa ho va confirmar: "totalment".

Rosa López a 'OT 1'

La cantant també va explicar entre llàgrimes que li hauria agradat sentir "més empatia". "Tothom volia treure profit de mi". "Una artista ha de dir que tot va perfecte i que econòmicament està perfecte, i no és així".

"Vaig mentir per entrar a OT"

"Vaig mentir per a entrar a OT", va confessar la cantant. "Vaig dir que tocava el piano, que vivia a Armilla (Granada) i que sabia anglès. Però jo vivia en un polígon. De fet, en una revista va sortir la meva habitació , però no era la meva. Era d'atrezzo", va revelar.

Rigoberta Bandini: "De la que m'he llirat"

Per si no fos poc, després de guanyar el concurs, Rosa va ser escollida per anar a Eurovisió. "Sentia que Espanya creia que anàvem a guanyar". Va quedar en setena posició i la opinió pública ho va considerar un fracàs. "Vaig estar dos anys i mig escoltant 'quina merda de lloc'". "La pressió és bonica, absurda, ridícula però preciosa", va afegir la cantant.

Després d'aquestes declaracions es va poder veure la reacció de la catalana Rigoberta Bandini, que s'acaba de quedar a les portes d'anar al festival d'aquest any: "Mare meva de la que m'he lliurat".

Problemes econòmics

Tot i el patiment, Rosa va guanyar molts diners, però se li van esfumar. "Teníem un gestor i ell em va dir que havia tingut un problema amb Hisenda perquè no havia justificat 80 milions de pessetes". L'artista va haver de prendre decisions dràstiques. "Vaig vendre casa meva i la casa que havíem comprat a Monachil (Granada). Em vaig comprar un pis de 80 metres quadrats a Madrid, sense ni terrassa", va confessar.

Preguntada per quina és al seva situació actual, no va tenir problemes en respondre: "Soc bona, bonica i barata. El meu caixet està entre 9.000 i 14.000 euros".

ETIQUETES:

Deixa un comentari