ENTREVISTA Miquel Valls: "M'agradaria tenir un altre horari a 8tv. Els diumenges, la gent mira pel·lícules"

Miquel Valls a 8tv

Parlem amb el presentador del '8maníacs' i també reporter d'Ana Rosa, que viu un moment dolç professional i personal: "Estic molt feliç"

Per Sergio López

Nascut a Móra d'Ebre fa 37 anys, Miquel Valls és un dels reporters més famosos d'Ana Rosa Quintana i actualment també presenta el seu propi programa a la nova 8tv, el '8maníacs'. Tot i que ha passat per gairebé totes les cadenes (La Sexta, Cadena SER, Los 40 principales, Catalunya Ràdio o Canal Català, entre d'altres), no va ser fins l'any 2007, quan va fer el salt professional fent el magazín 'TVist' a TV3. Ara, no només viu un moment dolç a la feina, en l'àmbit personal també somriu i és aquest passat mes de desembre es va saber que surt amb un dels fins ara directors de 'Sálvame', David Valldeperas.

TITULARS DE L'ENTREVISTA A MIQUEL VALLS

"Estic en una etapa de la meva vida molt content i feliç. Faig el que m'agrada, un programa de 3 hores a 8tv, a banda de seguir al carrer amb Ana Rosa i aviat s'estrenarà un reportatge que vaig fer per a Cuatro"

"La meva infantesa a Móra d'Ebre va ser molt feliç. Tot i ser un poble molt petit, no vaig patir bullying ni res de tot això"

"Mai he buscat res, la tele va venir per casualitat. he estat molts anys a la ràdio. Vaig fer les pràctiques al canal internacional de TV3 i quan vaig acabar, em van agafar per fer informatius durant tres anys i més endavant, vaig començar al 'TVist'"

"Mai m'han acomiadat de cap lloc. He estat jo que he marxat perquè perdia la il·lusió. A Tele 5 porto gairebé 8 anys que és tot un rècord per a mi"

"A Catalunya passen moltes coses. Hi han dies que fem mitja secció d'Ana Rosa des d'aquí. Generem molta informació i genera interès a Espanya"

"Al '8maníacs' hem tingut als millors convidats que han passat per 8tv. Molts d'ells, és impensable que s'asseguin a un plató sense cobrar. Ens han donat titulars que s'han viralitzat que s'han convertit en notícia a tota Espanya"

"M'agradaria tenir un altre horari a 8tv. Els diumenges a les 15:30h, és molt complicat, és una hora de fer la migdiada, de mirar pel·lícules. Voldria fer més audiència, però estem sobrevivint. Tot i això, pel carrer m'aturen més per preguntar-me sobre 8tv que de Tele 5"

"M'agradaria fer un concurs. El carrer és molt dur i és molt sacrificat, però és la vida"

VÍDEO ENTREVISTA

ETIQUETES:

Deixa un comentari