TALENT MUSICAL Les cançons que hauran d'interpretar els 12 concursants a la gala 2 d"Eufòria'

Pedro, durant el repartiment dels temes a 'Eufòria'

Entre els temes del nou programa musical de TV3, hi haurà Ariana Grande, Karol G, Teràpia de Shock o Els Amics de les Arts

El nou programa d'èxit de TV3, es diu 'Eufòria'. Durant la primera gala del divendres 18 de març, els espectadors van quedar impressionats amb l'alta qualitat dels participants i de la seva interpretació, així com l'espectacular plató. Entre els temes que es van poder sentir hi va haver "Àguila negra", de Maria del Mar Bonet, "Like a virgin" de Madonna, així com èxits actuals com "Don't start now", de Dua Lipa; "Petar-ho", d'Oques Grasses, "Stay", de Justin Bieber, "Locked out of heaven" de Bruno Mars, "Don't go yet" de Camila Cabello, "Bad guy" de Billy Eilish, "Stay with me" de Sam Smith o "Io Canto" de Laura Pausini.

A banda, els 16 aspirants van fer una arrencada espectacular al plató més gran de TV3. Aquest va ser el moment:

L'audiència va respondre i va fer líder d'audiència al programa, que va superar el 30% de quota entre els joves. Ara, totes les mirades estan posades en la segona gala d'aquest divendres 25 de març. Quins temes cantaran els 12 concursants finalistes?

Les cançons de la segona gala

El coach Dani Anglès, va ser l'encarregat de repartir els temes, perquè els concursants les puguin assajar durant la setmana. Uns assajos que es podran veure a la propera gala a TV3. Entre els temes destacats hi haurà 'God is a Woman' d'Ariadna Grande, 'It's raining man', 'You are the reason' de Calum Scott, 'Wake me up' d'Avicii. Aquesta és la llista amb els 12 temes:

ETIQUETES:

Deixa un comentari