La televisió valenciana pateix una inundació virtual en ple telenotícies

Els presentadors d''À Punt Notícies', colgats d'aigua

La cadena pública va sorprendre amb l'ús de la realitat augmentada, que va acabar amb un tauró a la pantalla

El País Valencià acaba de batre aquest mes de març, tots els rècords històrics de precipitació, des de l'any 1950. L'aigua caiguda ha estat tal, que fins i tot la cadena pública valenciana, À Punt, en va patir els efectes durant l'emissió en directe del seu informatiu nocturn. Això sí, tot a través de la realitat augmentada.

"Ja ho han vist. L'interior de Castelló i de València es troba en avís taronja. No ha deixat de ploure i tota l'aigua baixarà per rius i barrancs. Hi ha carreteres tallades i almenys tres persones han hagut de ser rescatades", va dir Rosa Romero, una de les presentadores, mentre era engolida per l'aigua.

La pantalla es va anar omplint d'aigua i el copresentador de l'informatiu, Àlex Sanjaime, va intentar continuar parlant sense gaire èxit. La inundació virtual va ser tal, que es van quedar sense àudio i els dos periodistes van quedar coberts per l'aigua i l'emissió es va acabar tallant. Els espectadors van veure el logo d'À Punt notícies, també estava sota l'aigua, envoltat d'algues, peixos i un tauró que va passar per davant.

Tomàs Molina haurà agafat idees per a la propera llevantada? De moment, ens quedem amb el moment que van viure a À Punt:

ETIQUETES:

Aquesta noticia té 1 comentari

  1. anonim

    no és cert, va ser un muntatge dels de TàP zàping, entreu al tuit que vosaltres mateixos heu enllaçat!

Deixa un comentari