La periodista catalana María Casado esclata a plorar pel fracàs del seu programa a La 1

María Casado a 'Las tres puertas' (La 1)

La presentadora de 'Las tres puertas' es va mostrar preocupada per l'audiència del programa i l'entrevistat intenta calmar-la: "Somriu!"

La periodista catalana María Casado (43), ha protagonitzat un moment insòlit a la televisió. Va ser durant l'emissió del seu últim programa 'Las tres puertas' de La 1, d'aquest dimecres. A la presentadora li van caure les llàgrimes durant una conversa amb Pedro Ruiz. En un moment, Ruiz li va preguntar a Casado si hi havia alguna cosa que la preocupava i la presentadora va ser clara: "Sí. Bé, amb aquest programa".

La catalana ha fet de tot a TVE: presentadora del 'Telediario', nits electorals o el magazín matinal 'La mañana de la 1', fins que va ser rellevada per Mónica López a 'La hora de La 1'. La cadena pública espanyola l'ha recuperat ara per un espai d'entrevistes en profunditat en horari de màxima audiència, fet des dels estudis de RTVE a Sant Cugat.

Però Casado ha aconseguit uns resultats pèssims: l'estrena es va quedar en un 4,4% a Catalunya i un 6,4% a Espanya. Però les xifres lluny de millorar, van caure encara més al segon programa: un 3,9% a Catalunya i un 4,9% a Espanya. Unes xifres que podrien suposar una cancel·lació imminent, si bé cal afegir que cap espai de La 1 obté unes audiències gaire superiors.

Davant del que podria ser la imminent cancel·lació del programa, Casado no va poder evitar sincerar-se amb el seu convidat, el també periodista Pedro Ruiz. Va ser davant durant una reflexió sobre el moment en què es troba la televisió en què Casado va acabar plorant. "Em preocupa aquest programa", va dir la catalana amb llàgrimes als ulls.

Ruiz la va intentar calmar: "Sonriu! T'he dit més d'una vegada quan hem parlat que és molt més difícil desintoxicar que intoxicar. És la meva opinió, no vull tenir la raó. I els mitjans ara ofereixen més diners per embrutar que per netejar, la qual cosa és absolutament impossible d'empassar. T'ofereixen un munt de diners per ficar-te en una illa i no sé quina promoció, per fer no sé quines coses. No, senyors, és molt més difícil netejar que embrutar. I té molt més mèrit. Aquest programa neteja. Després tindrà l'audiència que tingui, però els números no són l'ànima de la vida", va apuntar el convidat.

ETIQUETES:

Deixa un comentari