La dràstica decisió de Tele 5 que no agradarà a Bertín Osborne

Bertín Osborne a 'Mi casa es la tuya'

La cadena anuncia que estrena 'La que se avecina', i deixa 'Mi casa es la tuya' a l'aire després de dues setmanes amb audiències molt modestes

Nou moviment sobtat i a la desesperada de Tele 5 per mirar de reflotar les seves audiències. La cadena privada va anunciar aquest divendres que dilluns 7 a les 22.40, estrena els nous capítols de la sèrie 'La que se avecina', ocupant el lloc de 'Mi casa es la tuya'. Un fet destacat si és té en compte que l'espai d'Osborne es va estrenar fa només dues setmanes.

Bertín Osborne va anunciar a bombo i plateret una entrevista amb Ana Obregón, però l'audiència no va ser l'esperada: un modest 10,8% a Catalunya, davant del descomunal 24,0% de Quim Masferrer a TV3. Unes xifres que no feien preveure res de bo per a Osborne. I així va ser, el segon programa amb Bárbara Rey va tocar fons amb un insòlit 6,3% (10,5% a Espanya), mentre 'El foraster' va fer un 21,8%.

Cal destacar que la cadena ja tenia gravats dos episodis més del programa d'Osborne: un amb Jimmy Jiménez Arnau i l'altre amb María Pombo. De fet, fins aquest mateix dimecres, encara s'anunciava un nou episodi per aquest dilluns, cosa que no passarà. Per ara, es desconeix si canviarà a un altre dia, o el guardaran al congelador per a més endavant.

De moment, aquest dilluns, Tele 5, intentarà aixecar la seva audiència recuperant 'La que se avecina', tot i que els capítols de la sèrie estan disponibles a Amazon Prime Vídeo des del gener de 2021. Un fet destacable i és que en la seva última emissió ja va perdre bona part de l'audiència, després d'haver-se estrenat abans a la plataforma. Uns canvis que s'emmarquen en una de les pitjors crisis de Tele 5: 'Sálvame', ha perdut el lideratge de les tardes i la gran aposta de la temporada, la sèrie colombiana 'Pasión de gavilanes', ha estat un fracàs absolut.

ETIQUETES:

Deixa un comentari