EN CRISI El nou 'Sálvame' no convenç a l'audiència i torna a punxar

Belén Esteban a la seva nova secció de 'Sálvame'

El programa de Tele 5 no millora les seves dades i els espectadors veuen els canvis insuficients

'Sálvame' no ha complert amb les expectatives generades i el primer programa de la nova etapa no ha convençut als seus seguidors. Amb una nova direcció i un nou grafisme, l'espai va recuperar la seva versió 'Limón' amb Jorge Javier Vázquez i Adela González, una de les darreres incorporacions.

La parella va recuperar l'estil de 'Aquí hay tomate', amb multitud de vídeos sobre personatges famosos. Però com van notar alguns espectadors, els canvis de plató, eren un simple reciclatge d'altres espais de la cadena.

A partir de les 17h, va començar el nou 'Sálvame naranja', amb l'estrena d'una docusèrie sobre Isabel Pantoja, en què l'espai de Tele 5 va intentar blanquejar la imatge de la cantant amb dures crítiques cap a la premsa. Un fet insòlit, tenint en compte, que precisament ha estat 'Sálvame', un dels espais més bel·ligerants contra Pantoja. "No es poden fer quatre especials enfonsat a la Pantoja i ara dir que és una pobre dona", va apuntar Xavi Oller.

Passades les 19h, va ser el torn de la nova secció de Belén Esteban, 'Lo de Belén', una mena de talk show a l'estil del mític 'El diario de Patricia', d'Antena 3. Però en el seu primer dia es a quedar amb poc més de mitja hora de duració. L'únic canvi va ser de cadires i Esteban era qui donava pas a les convidades. El tema va ser 'abuelas pibones', dones d'edat madura amb un estilisme cridaner per la seva edat.

Entre els nous col·laboradors va aparèixer un desconegut Alberto Rey. En definitiva, uns canvis que no semblen ser suficients per remuntar la caiguda d'audiència. TV3 va guanyar a la sobretaula amb la sèrie 'Com si fos ahir' i Antena 3 es va imposar després amb 'Tierra amarga'. Això sí, durant el primer dia de la seva refundació, 'Sálvame', va estalviar en els minuts en que apareixen els col·laboradors i en va reduir la seva participació.

ETIQUETES:

Deixa un comentari