Dues cares molt populars de TV3 deixen la cadena i fan el salt a la ràdio d'Andorra

Lluís Marquina

Lluís Marquina i Sergi Mas anuncien que deixen Catalunya per començar una nova etapa professional al país dels Pirineus

A principis de maig del 2021, el presentador Lluís Marquina va anunciar que deixava el 'Tot es mou' de TV3. En una publicació al seu compte d'Instagram, el periodista va explicar que es volia dedicar a la seva família.

Després d'uns mesos d'aturada, Marquina, de 41 anys, tornarà a treballar però no serà a Catalunya, ho farà al país veí, a Andorra. L'expresentador de TV3, també canviarà la televisió pels micròfons: serà el nou conductor del programa 'Els Matins de la Nacional' de Ràdio Nacional d'Andorra (RNA) a partir del pròxim 11 d'abril, segons ha avançat La Valira. Marquina substituirà a la periodista Montse Grau que abandona la cadena andorrana. Marquina haurà d'omplir 6 hores de programació diària, entre les 7.00 h i les 13.00 h de dilluns a divendres.

Helena García Melero al darrer 'Tot es Mou' amb Lluís Marquina (TV3)

Segons el mateix mitjà, l'ex de TV3 s'havia incorporat a la ràdio i televisió pública andorranes fa uns mesos i, fins ara, era el responsable dels continguts de la pàgina web. Així doncs, Marquina s'ha traslladat al País dels Pirineus, després de 20 anys a la cadena pública catalana, on es va fer popular conduint l'informatiu infantil 'Info K'.

Sergi Mas també abandona a Melero

"Hola família d'Andorra. A partir d'aquest dilluns 4 d'abril us espero de 10 a 12h a Ràdio Valira", amb aquestes paraules del veterà presentador català, ha anunciat que ha fitxat per l'emissora andorrana. "Em coneixeu de fa molts anys. Això que us presento ara suposa per mi un canvi de vida personal i professional. Faig un passet al costat a la gestió de mitjans, això si: sense deixar la ràdio", ha afegit Mas en un missatge a Instagram.

El comunicador s'ha incorporat al Grup de comunicació Cadena Pirenaica en qualitat de Director d'antena de Ràdio Valira i conduirà el programa 'La Vida', un magazín que s'emetrà de dilluns a divendres de 10 a 12 del migdia. Es dona la casualitat que Mas també havia estat col·laborador de Melero al 'Tot es mou', fins fa pocs dies. Però la trajectòria del periodista és inacabable i cal remuntar-se a programes de gran èxit com Força Barça, La cosa nostra, Fent amics, La columna, el Polònia o el Circ de 8tv, entre molts d'altres.

ETIQUETES:

Aquesta noticia té 1 comentari

  1. Josep Girgas

    Dos cares molt molt populars de TV3…o dues cares molt populars de TV3…

Deixa un comentari