NOVETATS TV3 estrena 'Eufòria' i 'La gran pel·lícula' s'emetrà la nit dels dimecres

Plató d'"Eufòria" a TV3

El nou talent musical de TV3 tindrà 10 gales i una gran final a partir del divendres 18 de març

Tot està a punt per a l'estrena d''Eufòria', la gran aposta de TV3 per aquesta temporada. La cadena ja n'ha desvetllat gairebé tots els secrets. El darrer, els tres membres del jurat: seran Elena Gadel, Lildami i Marc Clotet. Els tres, hauran de valorar cada actuació. Això sí: l'última paraula, la decisió de quins concursants continuen i quins han d'abandonar el programa, estarà a les mans dels espectadors. El premi final: un contracte discogràfic per iniciar una carrera artística professional.

'Eufòria' s'estrenarà aquest dijous 3 de març a les 22.45, amb la fase del càsting, que continuarà el dijous 10, fins a la selecció dels 15 participants. A partir del divendres 18 a les 22h, s'emetran les gales, seran 10 programes i la gran final. 'Eufòria', també va anunciar als seus presentadors: Marta Torné i Miki Núñez i els seus quatre coaches: Carol Rovira, Jordi Cubino, Daniel Anglès i Albert Sala.

'La gran pel·lícula', finalment els dimecres

Una altra de les incògnites era saber què passaria amb la pel·lícula que TV3 emet cada divendres a les 22h. Després de setmanes d'incògnita, la direcció de la cadena sembla decidida a seguir apostant pel cinema en català en horari de màxima audiència. Per això i segons ha pogut confirmar elmondelatele.cat, el cine passarà a la nit dels dimecres. Un canvi que es farà efectiu quan s'acabi 'El llop' d'Àngel Llàcer.

Lidladmi, Gadel i Clotet

Tres cares molt conegudes

Elena Gadel (39 anys): va saltar a la fama per participar a la segona edició d''Operación triunfo' l'any 2002 amb només 19 anys. El 2013, TV3 la va anar a buscar per fer de jurat en un altre talent musical, l'"Oh Happy Day". El 2017, la cadena va tornar a confiar amb Gadel per interpretar a la Noe a la sèrie de sobretaula 'Com si fos ahir' i aquest 2021, va tocar el cel presentant les Campanades de Cap d'Any des de Barcelona al costat de Llucià Ferrer.

Lildami (Damià Rodríguez, 27 anys): és un cantant amb més de 70.000 oients a Spotify supera els 70.000 oients mensuals i té unes 900.000 reproduccions en alguna de les seves cançons, com ara "Pau Gasol".

Marc Clotet (41 anys), és actor de cinema, teatre i televisió. Molts espectadors de TV3 el recordaran pels seus papers en sèries com "El cor de la ciutat" o "Les de l'hoquei". Actualment casat amb l'actriu de 'Los Serrano', Natalia Sánchez, amb qui té dos fills: Lia i Neo.

Marc Clotet i Natalia Sánchez amb els seus fills

ETIQUETES:

Deixa un comentari