Toni Cruanyes explica com va viure la seva homosexualitat: "Em feia por expressar-me en públic"

Toni Cruanyes a 8tv

El presentador del 'TN Vespre' també ha dit com veu la situació de TV3: "Li cal una sacsejada i renovar cares"

És l'home més seguit de Catalunya. Cada nit, Toni Cruanyes aconsegueix que més de 600.000 catalans sintonitzin el seu imbatible 'TN Vespre'. Per si no fos poc, el periodista de TV3, acaba de publicar el llibre, 'La vall de la llum', un homenatge al seu avi, mort de covid durant la pandèmia. Aquest diumenge, el presentador ha concedit la seva entrevista més personal i ho ha fet a la competència, al programa de Miquel Valls, un altre ex de TV3 que ara condueix el '8maníacs' a 8tv.

Cruanyes poc acostumat a concedir entrevistes personals, ha parlat de les dificultats que va tenir per la seva condició sexual: "Per sort no he hagut d'amagar la meva homosexualitat. Però en canvi, un cosí del meu avi, que era gai va tenir moltes dificultats tota la vida".

Sobre si va patir insults o assetjaments, el de TV3 ha reconegut que "un parell de vegades, fa anys". Tot i que ara no té cap complexes, ha reconegut que no sempre ha estat així: "D'adolescent jo ho tenia amagat, vaig sortir de l'armari una mica gran, als 21 anys. Va ser quan vaig tenir la meva primera parella, però no ho vaig explicar a casa fins 3 anys després i potser m'haurien ajudat. Em feia por expressar-me en públic. Per sort, d'això ja fa 20 anys i ara ha canviat molt", ha afegit.

Cruanyes al '8maníacs' (8tv)

El periodista ha explicat per què li va costar fer el pas: "No tenia referents. En aquella època només hi havia acudits del 'maricón' que feia l'Arévalo en to de burla". "Quan jo vaig sortir de l'armari als mitjans de comunicació vaig creure que era important que algú que surt a explicar coses serioses, expliqués la seva homosexualitat. Al principi només era gent de la faràndula. Que algú que era corresponsal de TV3 a Londres, fos gai, crec que pot haver ajudat i n'estic content".

Cruanyes, casat amb el diputat d'ERC, Eugeni Villabí, ha reconegut que estan "bé", tot i que es considera "una mica avorrit"."Em conformo amb poca cosa", ha dit. "Ja m'entendràs Eugeni", ha dit a càmera al seu marit, en to de broma. El de TV3 també ha explicat com es van conèixer: "Ens va presentar un amic en comú. Ens va citar a un sopar a tots tres, després vam anar a una discoteca i el meu amic em va tocar el cul se'n va anar. Jo em vaig pensar que havia estat ell i aquí va començar tot".

Tot i això, ha revelat que "he rebut proposicions de tot tipus a les xarxes. Em proposen fer coses molt estranyes. Em tiren la canya per Twitter i Instagram."

"A TV3 li fa falta una sacsejada"

El periodista també ha fet referència a com veu la situació de TV3: "Bé, en forma, Tot i que ara hi hauran canvis a la direcció". Cruanyes, que sona com a possible nou director de la cadena pública, ha dit quina seria la seva recepta: "Fa falta una sacsejada general, ser més digitals, renovar cares i reformular algun canal. Ara estem massa encarcarats".

Abans d'acabar, ha confirmat que va passar la covid fa poc. "A casa l'hem passat tots menys la nena petita, però estem bé".

ETIQUETES:

Deixa un comentari