DECEPCIÓ Mònica Planas sentencia a la nova sèrie de TV3: "Acabar el diumenge així va ser decebedor"

L'actor Sergio Caballero a 'Després de tu' (TV3)

La crítica de televisió, ha criticat a RAC1 el baix nivell de 'Després de tu', la ficció coproduïda amb la televisió valenciana

Aquest diumenge TV3, conjuntament amb les televisions públiques del País Valencià (À Punt) i les Illes Balears (IB3), van estrenar la sèrie 'Després de tu'. Es tracta d'una comèdia dramàtica de 20 capítols de 25 minuts, amb un cost d'1.150.000 euros, (75% assumida per À Punt i un 25% per TV3), produïda per Minoria absoluta ('Polònia, Està Passant') i Albena Produccions.

Un moviment que va obligar a suprimir el '30 Minuts' i l'audiència no va respondre amb gaire entusiasme: un 11,0% i 9,1% per als dos primers episodis. Diumenge vinent, TV3 ja ha anunciat que recuperarà l'espai de reportatges al seu horari habitual i endarrerirà l'emissió de la sèrie a les 22.45h. Aquest dilluns, la crítica de televisió de l'ARA i RAC1, Mònica Planas, ha estat molt contundent en una editorial al programa de Jordi Basté, en què ha analitzat la sèrie.

Planas que s'ha mostrat "molt a favor de la col·laboració de TV3 amb À Punt i IB3", ha reclamat que s'aposti per "iniciatives en què l'espectador surti beneficiat de la suma de mitjans". Un fet que segons la periodista, no passa amb 'Després de tu'. "És una ficció amb bona voluntat i que intenta atrapar l'audiència per la part emocional, però televisivament no et fa desitjar veure com continua la història", ha criticat Planas. "És una producció justeta de guió, d'interpretació i d'ambició", ha afegit.

'Després de tu' (TV3)

La crítica televisiva s'ha mostrat molt contundent amb el resultat: "Més enllà d'incorporar variants dialectals del català, no ha sabut oferir res més. No suma, sinó que, en termes de qualitat, diries que ha restat".

"Després d'un cap de setmana on l'audiència s'alimenta de les grans produccions de les plataformes, acabar el diumenge amb aquesta sèrie va ser decebedor", ha reiterat Planas. "Substituir el 30 minuts de la graella de TV3 només s'hauria de fer en casos molt justificats. I Després de tu no sembla un d'aquests casos", ha acabat dient als responsables de la cadena pública.

Escolta l'àudio de Mònica Planas a RAC1:

ETIQUETES:

Deixa un comentari