GUERRA EN DIRECTE Les cadenes aixequen la seva la programació per la invasió d'Ucraïna 

TV3 emetrà un especial informatiu després del 'Polònia' i La Sexta ha capgirat tota la graella

Els espectadors s'han despertat amb la notícia de la invasió de Rússia a Ucraïna, que s'ha precipitat durant les últimes hores. TV3, una de les que més atenció havien donat al tema, ha decidit aixecar bona part de la seva graella. El 'TN Vespre' de Toni Cruanyes, s'allargarà més enllà de les 22h i, just després del 'Polònia', començarà una edició especial del 'Més 324' amb Xavier Graset.

Però la cadena pública s'hi ha posat ben d'hora amb una emissió especial del 'TN Matí' d'Ariadna Oltra des de les 6 del matí i ha seguit pendent de les novetats que s'han anat donant durant el matí a tots els seus programes. Els dos enviats especials de TV3 a la zna en conflicte: Manel Alías, a Rússia, i Lluís Caelles, a Ucraïna, han seguit informant des del lloc dels fets.

Ricard Ustrell i el seu 'Planta baixa', també han modificat la seva escaleta i s'ha dedicat a seguir els esdeveniments dels fets: "Avui especial guerra d'Ucraïna", ha anunciat a les xarxes. Poc després el programa ha publicat un story a Instagram, en què una reportera era a l'aeroport per volar al lloc dels fets, des d'on intentarà connectar a partir de divendres. A la tarda, el 'Tot es mou' d'Helena Garcia Melero, també ha dedicat bona part del seu temps a seguir l'evolució del conflicte armat amb connexions en directe i testimonis.

TV3

  • 21h Especial 'TN Vespre'
  • 22.30h 'Polònia'
  • 23.15h Especial informatiu. Guerra a Ucraïna

La Sexta amb Ana Pastor i La 1 amb el Telediario

La cadena privada, que fa dos dies que emet especials informatius per seguir la crisi del PP, també ha canviat bona part de la seva graella. A les 15.45h, no s'ha emès 'Zapeando' i ha començat un especial de 'Más vale tarde' fins a l'informatiu de les 20h. A la nit, a partir de les 22.30h, emetrà un altre especial de 'El Objetivo' d'Ana Pastor, enlloc del cinema previst.

La 1 de televisió espanyola, també ha aixecat tota la graella del dia i a partir de les 22:30h, emetrà un especial de 'La noche en 24 Horas' amb Xabier Fortes.

Antena 3 i Tele 5 no tenen previst fer cap canvi a la seva graella i només n'informaran als seus informatius.

ETIQUETES:

Deixa un comentari