Laura Escanes parla sobre Risto Mejide a 8tv: "Em va dir: estàs preparada?"

Laura Escanes a 8tv

L'influencer va ser la primera convidada del nou programa d'entrevistes de Maria de la Pau Janer, 'Amazones'

'Amazones' és el nom del nou programa de l'escriptora mallorquina Maria de la Pau Janer a 8tv. Es tracta d'un espai setmanal d'entrevistes que s'emet cada dissabte a les 22h i que va tenir com a primera convidada a l'influencer Laura Escanes.

L'influencer catalana de 25 anys, és l'actual parella del presentador de Cuatro, Risto Mejide, de 47 anys. En la primera entrevista en català d'Escanes, va reconèixer que no va ser fàcil assumir que sortia amb un personatge conegut: "Em va dir: Estàs preparada? Prepara't pels comentaris, notícies…. M'esperava el pitjor i quan vam fer el pas vaig pensar que no n'hi havia per tant". Escanes, també va explicar que no ho va dubtar en cap moment: "Ho tenia molt clar, n'estava molt enamorada".

Quin és el millor consell que li ha donat Mejide? "Sempre em diu que qui em segueix a les xarxes no viu la meva vida i que no he deixar que els altres em controlin", va dir l'influencer.

"Hi ha un abans i un després de conèixer al Risto Mejide?", va preguntar Janer. "Sí. Vaig passar de tenir 22.000 seguidors a Instagram a tenir-ne 50.000, l'endemà de fer públic que érem parella". Ara ja compta amb 1,7 milions d'incondicionals. "Em vaig despertar i ja tenia tot de crítiques. Ara després de 7 anys, segueixo rebent-ne", ha afegit Escanes.

Fa pocs mesos, la parella va decidir traslladar-se a viure a Madrid, tot i que sempre que poden s'escapen a la Cerdanya i a Menorca. El seu primer viatge va ser a Roma, i va ser el nom que li van posar a la seva filla. "Soc la primera de les meves amigues que ha estat mare. M'ha canviat la vida. Durant el primer any i mig només em dedicava a la meva filla", va explicar a 8tv.

ETIQUETES:

Deixa un comentari