8tv estrena el nou programa de cites 'Tu sí tu no'

La model Renata Zanchi

El nou dating en català i s'emetrà cada dia a les 21.50 amb Renata Zanchi al capdavant

8tv, estrena aquest dilluns 14 de febrer, un nou programa amb el qual aspira a aixecar la franja de màxima audiència. Per això, la cadena s'ha inspirat en un format que triomfa a Espanya com és 'First dates', que s'emet cada nit a Cuatro. El programa es diu 'TuSíTuNo' i estarà presentat per la model internacional Renata Zanchi.

Renata Zanchi a 8tv

La model i presentadora italiana, compta amb més de 200.000 seguidors a Instagram i parla fins a 7 idiomes. Zanchi, que ja havia estat convidada en diversos programes de 8tv, com 'Sexual revolution', serà l'encarregada de conduir l'espai on, cada nit, de dilluns a divendres a les 21.50, uns candidats, decidits a trobar l'amor, tindran 3 cites als estudis de 8tv. Amb l'ajuda de la Renata hauran de decidir si continuen una relació amorosa amb alguna d'aquestes cites. El show servirà per conèixer més a fons les relacions de parella, les inquietuds dels participants i les exigències del que volen trobar en la seva parella.

Logo del nou programa 'Tusítuno' (8tv)

Tot i que en un primer moment s'havia pensat en el periodista Miquel Serra, (exreporter de Tele 5 i presentador de 'Directe! Catalunya' a 8tv), finalment la cadena ha decidit reservar-lo per a nous projectes, que veuran la llum en els propers mesos.

Amb el nou programa de cites, la cadena busca omplir el buit deixat pel desaparegut '8 al dia'. Així, a partir d'aquest 14 de febrer la franja quedarà de la següent manera:

  • 20.40 'Rondenando' amb Albert Lesán
  • 21.50 'Tusítuno' amb Renata Zanchi
  • 22.30 'El Circ' amb Frank Blanco

ETIQUETES:

Aquesta noticia té 1 comentari

  1. Montse

    Feia temps que no reia i disfrutaba tant… i la presentadora molt divertida amb les seves actuacions. Estic agafant costum de posar 8 tv Felicitats !!!

Deixa un comentari