Ustrell fa 500 programes a TV3: "Hem deixat de trucar als polítics perquè ara fan com Junqueras i no diuen res"

Ricard Ustrell i Xavi Canalias al programa 500 de 'Planta baixa' (TV3)

El periodista celebra 1.500 hores d'emissió al capdavant de 'Planta baixa'

Ricard Ustrell (31 anys, Sabadell), ha celebrat aquest dimecres els seus 500 programes i 1.500 hores d'emissió, als migdies de TV3 amb el seu 'Planta baixa'. El programa que va estrenar-se al setembre del 2019, en una franja molt disputada, aviat va aconseguir fer-se el seu lloc i guanyar a l''Al rojo vivo' de Ferreras a La Sexta.

Per celebrar-ho, Ustrell s'ha acompanyat del músic Manu Guix i la seva banda, i ha començat el programa amb un pastís gegant, del què n'ha sortit el col·laborador Xavi Canalias, disfressat de Marylin Monroe per interpretar la mítica cançó "Happy birthday". Aquest ha estat el moment:

Ustrell: "Ens hem de treure els complexes i atrevir-nos amb tot"

Abans de començar el programa 500, el de TV3 ha passat pels micròfons de Catalunya Ràdio per celebrar l'aniversari: "Ens ho hem passat molt bé fent la nostra feina tot i que hem passat de parlar del Tsunami Democràtic a les decisions del Procicat. Ha canviat molt el país". Preguntat per si la política ja no dona audiència, Ustrell ha estat clar: "És que no ven. Jo crec que a molta gent ja no li interessen el que diuen els polítics. Ara molts fan com l'Oriol Junqueras i no diuen res i els hem deixat de trucar. Però l'audiència ens ho ha agraït perquè hem pujat".

Tot i que 'Planta baixa', ha millorat notablement les xifres d'audiència de TV3, Ustrell ha explicat que no és fàcil competir amb el que ofereixen les cadenes privades: "És una franja molt complicada, l'Ana Rosa fa uns temes que són impossibles que nosaltres puguem plantejar a TV3, però tot i així ens hem atrevit a fer successos d'una manera rigorosa i crec que es pot fer tot. Ens hem de treure els complexes i atrevir-nos amb tot però fent-ho bé".

Sobre si es veu fent una nova temporada a TV3, Ustrell ha explicat que "encara no ho tenim assegurat, serà al darrer moment".

ETIQUETES:

Deixa un comentari