Pilar Eyre destapa la infidelitat d'Urdangarín: "A la Zarzuela i a Abu Dhabi deuen està brindant amb cava"

Pilar Eyre a Antena 3

La revista Lecturas publica unes imatges d'Urdangarín passejant per una platja del País Basc francès abraçat a una companya de feina

La periodista Pilar Eyre ha estat l'autora de l'article publicat aquest dimecres a la revista 'Lecturas', que conté unes fotografies del passat 11 de gener, que portaran cua. Es tracta d'unes captures en les que es pot veure a Iñaki Urdangarín, agafat de la mà d'una dona a la platja de Bidart, al País Basc francès. La nova 'amiga' d'Urdangarín, seria Ainhoa Armentia, de 43 anys i companya de feina del bufet d'advocats on treballa l'exduc de Palma des que va rebre el Tercer Grau, a la primavera del 2020, segons ha publicat el diari basc El Correo.

Ainhoa Armentia amb Urdangarín (Lecturas)

"Estaven passejant de la mà per Bidart, on Iñaki passa l'estiu amb la infanta Cristina, que en aquell moment es trobava a Suïssa", ha explicat Eyre a Catalunya Ràdio. "Crec que el proper pas serà un comunicat dient que han cessat la convivència. No crec que aguanti com la reina i suporti aquesta humiliació pública". La periodista del cor s'ha mostrat convençuda que la casa reial està celebrant la notícia, i a Abu Dhabi el rei emèrit també, "perquè fa anys que demanen a la infanta Cristina que se separi".

Portada de la revista 'Lecturas'

Eyre ha tingut un matí atrafegat i ha intervingut al programa de Susanna Griso a Antena 3, on ha revelat que "ja sabíem que portaven 2 anys separats i ella ja ha perdonat més infidelitats". "Sé que a la Zarzuela ja han vist les fotos i no coneixen a la noia", ha afegit Eyre. Jordi Basté també ha volgut parlar amb la periodista de l'exclusiva del dia. "Quan el divendres em va trucar el meu director i em va dir: tenim la foto! gairebé em marejo", ha revelat Eyre a RAC1.

Ja a la tarda, la periodista ha confirmat a TV3 la identitat de la nova 'amiga' d'Urdangarín i ha anat més enllà: "Les informacions que tinc és que la infanta Cristina ja va anar a veure fa dos anys un advocat especialitzat en divorcis."

Mari Àngels Alcázar, periodista especialitzada en la casa Reial a La Vanguardia i col·laboradora d'Ana Rosa, també ha dit la seva aquest matí a Tele 5: "Els amics de la parella estan molt sorpresos. Tots els testimonis dels últims 20 dies, diuen que la relació entre Iñaki Urdangarín i la infanta cristina era normal". La sorpresa ha estat majúscula entre la resta de col·laboradors de Tele 5: "És una pillada en tota regla".

Pablo Urdangarín: "Són coses que passen"

Tele 5 ha pogut parlar amb el segon fill d'Urdangarín i Cristina, Pablo. El jugador del Barça d'handbol ha respost a la premsa pels carrers de Barcelona: "És un tema familiar, però són coses que passen, i ja ho parlarem entre nosaltres. Estem tranquils i tots ens estimarem igual".

ETIQUETES:

Deixa un comentari