SINCER Jordi González revela per què va deixar TV3: "Tele 5 em va oferir 100 milions de pessetes"

Jordi González en una entrevista a Catalunya Ràdio

El periodista català viu entre Madrid i Miami i segueix lligat a la cadena privada

Jordi González està a punt de fer 60 anys, i tot i que continua amb contracte fix a Tele 5, la cadena ha decidit apartar-lo del debat del reality dels diumenges. Ara viu a 20 km de Madrid, al municipi de Pozuelo de Alarcón i quan pot s'escapa a Miami.

Aquest dissabte, el periodista català, ha concedit una entrevista a 'El Suplement' de Roger Escapa a Catalunya Ràdio i ha parlat més clar que mai sobre la seva vida i carrera professional.

TITULARS DE JORDI GONZÁLEZ A CATALUNYA RÀDIO

"No soc una estrella de la tele, soc un treballador. Fa 36 anys treballo a la tele. Una estrella és una altra cosa, és un ésser envoltat d'un 'paripé' que a mi em fa angúnia. Jo no faig photo-calls, no vaig a estrenes, no vaig als llocs on van els famosos per què em fa angúnia"

"No estic en tensió quan soc a plató. Estic més tens a la cua d'un súper. L'altre dia una senyora em va estar revisant que duia a la cistella de la compra. La dona tenia curiositat per saber què comprava. No sabia si renyar-la, no sabia com actuar. Com pot ser que una persona tingui morbo per saber què compro. Si compro paper de water, és perquè faig caca, alcohol no, perquè no en bec, suposo que va trobar galetes i pistatxos que són la meva debilitat"

Jordi González a 'El Suplement'

"L'època de TV3 va ser la millor. A 'Les 100 i una' em van deixar fer un laboratori de TV, que només vaig poder tornar a fer a City TV, amb el 'Vitamina N', anys després. Vam estrenar el late night a TV3"

"Un directiu de TV3 em va dir que un programa nocturn no tindria èxit perquè els catalans no van a dormir tard"

"Vaig deixar TV3 perquè em va fitxar Tele 5 per una morterada. Jo no volia marxar de TV3 però estava molt cansat. A 'Les 1000 i una', feia de tot: director, presentador, productor executiu, guionista. I a sobre la CCMA em va demanar que també fes la tarda de Catalunya Ràdio de 16 a 19. Anava a dormir a les 4 i em llevava cap a les 8. Així 4 anys. No podia més. Va arribar Tele 5 i em va plantejar fer un programa setmanal i jo li vaig dir a TV3 que em donessin un espai setmanal, però em van dir que no"

Jordi González a 'El Suplement'

"A TV3 no recordo què guanyava. A Tele 5 uf. Per fer el debat setmanal de 'Moros y cristianos' em van pagar 100 milions de peles (600 mil euros). Em van pagar 100 milions de pessetes, a un nano de vint-i-pico d'anys. és que no és normal!"

"Mai vaig perdre el cap perquè sé d'on vinc. Sé qui soc, perquè he estat un normal tot i que amb més problemes, perquè era tartamut i estava molt gras i se'n fotien de mi".

"No sóc addicte a la feina. Només a la cafeïna i a les dades d'audiència"

"No tinc parella, visc sol. Em fa mandra, tot i que he estat emparellat molt de temps, però també m'agrada no tenir-ne. A l'hivern és millor tenir parella i al Carnaval de Rio millor no tenir-ne. Les meves relacions han estat de parella tancada, sòlides, ja que hi ets dedica-t'hi en exclusiva".

"Coincideixo a l'avió amb la Shakira, o l'Alejandro Sanz, però ells no fan mai la cua de passaports. Només me la vaig saltar una vegada que Isabel Presyler em va dir que entrés amb ella"

ETIQUETES:

Deixa un comentari