Gerard Piqué esclata contra un periodista de TV3 i publica una captura de la seva nòmina

Lluís Canut al programa 'Onze' (Esport 3)

El jugador del Barça desmenteix la informació donada pel periodista Lluís Canut que situava al central com el més ben pagat de tota la plantilla

Gerard Piqué, ha fet pública la seva nòmina en una piulada a Twitter. El central del Barça ha volgut desmentir d'aquesta manera, una informació del periodista de TV3, Lluís Canut, on va apuntar al programa 'Onze' d'Esport 3, que Piqué era el jugador més ben pagat de tota la plantilla amb un salari de fins a 28 milions d'euros per temporada.

A banda de situar al futbolista de 34 anys com el millor remunerat, Canut va afegir que "aquí ningú s'ha rebaixat el sou, sino que el que s'ha fet és diferir-lo". En segon lloc, Lluís Canut va situar a Sergio Busquets amb 23 milions d'euros, i en tercer, Jordi Alba amb 20 milions d'euros. En qualsevol cas i sempre segons el periodista de TV3, les xifres estarien molt lluny del que cobrava Leo Messi: 135 milions d'euros.

Lluís Canut a 'Onze' (Esport 3)

Però aquest divendres a la tarda, Piqué va voler dir-hi la seva a través de Twitter i va fer pública una captura de pantalla d'un extracte bancari amb el concepte de 'nòmina' per valor de 2.328.884,39 euros, corresponent al 30 de desembre. Una xifra molt diferent de la revelada pel de TV3. "Personatges com aquest cobrant d'una televisió pública per defensar els seus amics. Aquí tens el 50% de la meva nòmina cobrada a 30 de desembre. Respecta't una mica", ha manifestat el blaugrana.

Imatge de l'ingrés en favor de Gerard Piqué del 50% del seu sou anual (@3GerardPiqué)

Comunicat del Barça

El tuit de Piqué se li ha d'afegir el comunicat del Barça d'aquest divendres per desmentir les informacions difoses per Esport 3 i que situaven a Piqué, Jordi Alba i Busquets com els més ben pagats:

"Les quantitats a què fa referència la informació són errònies, no s'ajusten a la realitat"

"És fals que els jugadors al·ludits només hagin diferit el 100% del seu salari. Els Srs. Piqué, Busquets i Alba van renunciar a part del seu sou quan van signar l'última renovació contractual l'estiu passat"

"Considerem improcedent, poc professional i que s'ha actuat amb mala fe quan s'ofereix aquesta informació com a certa i veraç i lamentem que es facilitin dades d'aquesta mena que afecten el dret personal dels jugadors i que mereixen, quan són certes, la més alta confidencialitat"

Setmana moguda

El nou any no ha començat gaire plàcid per al central. Aquest mateix dilluns 3 de gener, Piqué també va voler respondre a l'excandidat a la presidència del Barça, Toni Freixa sobre el que s'hauria demanat a un restaurant.

Freixa va escriure un enigmàtic tuit on deia: "Us imagineu un futbolista professional dinant això? Entrecote amb patates fregides, cervesa, ou ferrat i crêpe amb Nutella". Piqué, no va tenir problemes per reconèixer que s'estava referint a ell: "T'has equivocat amb l'entrecote.. era botifarra. La resta tot ok! I ara em faré un gintonic a la teva salut! Ja pots anar esborrant els tweets, pocavergonya".

ETIQUETES:

Deixa un comentari