L'autòpsia confirma que Verónica Forqué es va suïcidar

Verónica Forqué a 'Masterchef celebrity' (La 1)

Pel que sembla, l'actriu ja havia intentat treure's la vida en una altre ocasió recentment

Trista i inesperada notícia. L'actriu Verónica Forqué, de 66 anys, va ser localitzada sense vida, aquest dilluns al migdia, a la seva casa de Madrid. Els serveis d'emergències no van poder fer res per salvar-la. Durant les primeres hores la principal hipòtesi va ser que la intèrpret s'hauria suïcidat, un fet que, finalment, ha confirmat l'autòpsia. Segons els forenses, Forqué es va suïcidar per asfíxia mecànica del coll, segons recull 'El Mundo' citant fonts policials. Pel que sembla, l'actriu ja havia intentat treure's la vida en una altra ocasió recentment.

Els agents de Policia Nacional tampoc van trobar cap nota de comiat a la seva vivenda. D'altra banda, el cos no presentava cap hematoma ni cap altre tipus de cop més enllà de la lesió del coll. Tampoc s'ha trobat cap mena de substància o pastilla al seu estómac que hagués pogut ingerir abans de la seva mort.

La dona de fer feines de l'actriu seria qui es va trobar el cadàver. La cuidadora hauria demanat ajuda a una veïna per intentar salvar-li la vida i trucar al 112.

Forqué havia participat recentment amb força polèmica al concurs de La 1, 'Masterchef Celebrity', que va haver d'abandonar per sentir-se sense forces. L'actriu havia reconegut que havia patit diverses depressions en els últims anys. "Ets sens un ésser horrible, és una malaltia terrible", va dir l'any 2015 a Tele 5. "Al principi tot em feia mandra. Al principi no sabia què em passava i el psiquiatra em va dir que a vegades les piles s'esgoten. No tenia ganes de res", va dir l'any 2020 a la cadena privada.

Però els pensaments depressius venien de llarg, tal i com va revelar la pròpia Forqué a Jorge Javier Vázquez: "Quan era jove no volia viure. Deia això serà així sempre? Ningú m'estima, sóc el pitjor", va reconèixer.

"No tinc bones notícies. No em trobo bé, estic esgotada", va dir Forqué, fa poques setmanes al programa de cuina de La 1. "Quina llàstima, sento no poder estar a l'alçada però és que no puc, el cos no pot, no puc amb la meva ànima. Tornaré quan estigui bé", va afegir a la novena gala de 'Masterchef', per anunciar que abandonava el concurs a les portes de la final.

ETIQUETES:

Deixa un comentari