Laura Fa molt dura amb Ares Teixidó: "Només fa servir la premsa del cor quan li interessa"

Laura Fa a '8maníacs' (8tv)

La col·laborada de Tele 5 i 8TV, respon a la lleidatana que havia criticat el seu paper durant la seva relació amb el cantant David Bustamante

Fa pocs dies, la presentadora lleidatana Ares Teixidó, va carregar amb contundència contra Tele 5 i Laura Fa. Va ser en una entrevista al '8maníacs' de Miquel Valls a 8tv, on va criticar a la cadena i a la premsa del cor arran de la seva relació amb el cantant David Bustamante. Aquest diumenge, Fa, col·laboradora del programa li va respondre en directe.

Teixidó havia dit perles com: "Jo no m'hauria assegut en aquesta taula amb Laura Fa, perquè va dir coses de mi…". Fa va mostrar-se molt sorpresa: "Em va sorprendre el que va dir l'Ares, perquè el programa que ella fa a 8tv em va convidar a anar. Potser aquell dia no es trobava bé, perquè aquest 'fallo' de memòria no és normal". La col·laboradora de Tele 5, també va criticar les intencions de Teixidó: "Crec que ella buscava més la repercussió que pogués tenir la meva entrevista a 'Sálvame' que no pas interessar-se amb mi i vaig decidir no anar".

"El feminisme és no atacar a les dones, però puc parlar de totes les dones que vulgui. A mi que no em pengi la bandera de masclista per dir que va sortir de la casa de Bustamante amb una maleta de 15 kg", va afegir Fa.

Sobre si se sent incòmode coincidint en actes amb la lleidatana, Fa va ser clara: "Gens, penseu que treballo a Beirut ('Sálvame')". "I si ara entres l'Ares a fer-te la rèplica?", va preguntar Valls a la de 'Sálvame'. "Crec que és absurd, i que ella té més interès en allargar-ho", va respondre la periodista. Fa també va voler subratllar les contradiccions de Teixidó amb la premsa del cor: "Ella va donar una exclusiva sent portada a la revista 'Lecturas' i es va emportar 10.000 o 20.000 euros. No es pot carregar una professió i després fer-la servir quan li interessa", va dir.

Sense possibilitats de reconciliació

Però la sorpresa va saltar quan el presentador Miquel Valls, va dir: "Bona tarda, Ares Teixidó", la lleidatana entrava en directe per Skype i Fa es va mostrar sorpresa. Teixidó visiblement enfadada va criticar les paraules de Fa: "No som amigues ni ho serem mai, però jo ho he passat molt malament. Sé que he pres molt males decisions, però jo decideixo quan dic les coses i la pressió a la que em va sotmetre la premsa és el que jo em vaig queixar". La lleidatana va voler afegir: "Hi havia coses que vas dir de mi que no eren veritat".

"Hi ha alguna possibilitat de reconciliació?", va preguntar Valls. "No tinc un especial interès", va respondre Fa. Però Valls va intentar posar més llenya al foc, aquesta vegada amb l'amiga de Fa i col·laboradora Lorena Vázquez. "Qui va donar la idea al meu director que l'Ares entrés en directe per Skype?", va preguntar el de 8tv. "Jo mateixa, perquè t'he de dir que el paper de la Laura no l'entenc perquè és molt bel·ligerant", va explicar Vázquez.

ETIQUETES:

Deixa un comentari