'La Marató de TV3' torna a batre rècords

Ana Boadas i Toni Cruanyes a 'La Marató de TV3'

El programa solidari, que ha recaptat fons per abordar la salut mental, celebra els seus 30 anys en plena forma

La Marató de TV3 ha celebrat aquest diumenge la seva 30 edició i ho ha fet amb un tema de màxima incidència: la salut mental. Des de les 9.30h i fins a la 1.45h de la matinada, un dels programes solidaris de més èxit de tota Europa, ha tornat a batre rècords de recaptació. La xifra final va ser 9.022.147 euros.

Om, Melero, Cuní, Rosel i Pellicer

MILLORS MOMENTS

Mònica Terribas: "Vaig estar a punt de morir en una Marató"

"Una presentadora es va desmaiar i va revifar gràcies als cafès", va revelar Jordi Basté. "Jo en sé d'una altra que va tenir mal de panxa durant tota La Marató però va aguantar. Després la van haver d'hospitalitzar i la van operar. Tot i això, va acabar bé", va explicar Cruanyes. "Jo vaig estar a punt de morir gràcies al Dani Jiménez. Em va agafar a les 11 del matí i vaig caure estesa a terra a tocar de la tarima de l'escenari. I només érem dos presentadors en aquella edició", va dir Terribas sobre un incident que va patir a la seva edició.

Toni Cruanyes balla amb un tutú

Els presentadors ballen al ritme de la patata

Mercedes Milá adverteix a Helena Garcia Melero

El testimoni de la depressió que va patir la presentadora Mercedes Milá, que ha recaigut en 3 ocasions, va servir per advertir a les actuals cares de la televisió. Com l'encarregada d'entrevistar-la a TV3, Helena Garcia Melero, que treballa des de l'any 1992 a la cadena sense pausa, primer als Telenotícies, després als matins, més endavant a les nits i ara cada tarda al 'Tot es mou'. "No treballis tant que ja saps com s'acaba", va dir-li l'ex de Tele 5. "Gràcies Mercedes", va respondre Melero entre somriures.

Milá i Melero amb un psiquiatra

TESTIMONIS MEDIÀTICS

Jorge Javier Vázquez, s'estrena en català

"Després de l'ictus, la meva depressió va empitjorar. Vaig tenir estrès posttraumàtic i vaig pensar que no podria seguir fent la meva feina"

Andrés Iniesta, exjugador del Barça

"Al mateix temps que vivia una de les etapes més importants de la història del Barça i de la meva carrera, vaig entrar en un bucle on cada cop era més difícil de sortir-ne. El cos no em responia, no era jo i vaig perdre la il·lusió per jugar. Fins que no vaig demanar ajuda, no vaig començar a recuperar-me"

Oriol Mitjà, infectòleg

"No sabeu com és de difícil trobar forces per plantar cara als reptes, per entomar els cops, per fer tot el que et demanen de manera perfecta i no semblar un ximple o un descuidat. La malaltia em torpedina amb pensaments. Només anhelo un dia tranquil i content", va escriure Mitjà al seu Twitter, després de penjar el vídeo.

Jordi Díaz, actor

"Quan vaig fer 40 anys, va ser el pitjor any de la meva vida. La meva mare va morir i no em vaig poder acomiadar i em vaig enfonsar. Quan sortia a l'escenari podia fer riure als altres, però quan arribava a casa plorava i menjava molt malament, no tenia ganes de fer res. Vaig patir una depressió".

Jordi Díaz

Ada Parellada, cuinera

"L'única manera que em garantia descansar la ment, era morir-me i aquest desig va començar a agafar forma. Vaig intentar suicidar-me tres cops. Dues vegades vaig acabar a l'hospital amb un rentat d'estómac i una sensació de no haver-ho aconseguit".

"Ara estic curada però no he dit res durant 20 anys. No ho sabien els meus fills fins ara que ho he dit públicament. He dubtat molt si ho explicava però la meva parella em va ajudar a fer el pas"

Ada Parellada

Glòria Serra, periodista

"M'encanta la meva feina, però em va portar fins al límit. Quan treballava a la ràdio, degut a l'estrès, vaig acabar amb agorafòbia tancada a casa durant 3 mesos. Per sort, gràcies a un bon amic vaig trobar ajuda professional de seguida. Jo també he patit una depressió"

Glòria Serra

Kilian Jornet, atleta de muntanya

"Estava a la cresta de l'onada, guanyava tot allò on jo hi participava, però a les nits plorava. Allò que més estimava em provocava un estrès i una ansietat que no em deixava viure. Només el fet de pensar en anar a una cursa i de trobar-me amb gent, em destrossava"

Kilian Jornet

ETIQUETES:

Deixa un comentari