INCÒGNITA On farà les Campanades TV3?

Llucià Ferrer i Elena Gadel

Després que l'Ajuntament hagi cancel·lat l'espectacle previst a l'avinguda Maria Cristina per acomiadar al 2021

A finals de novembre, TV3 va desvetllar els presentadors de les Campanades d'aquest any. L'actriu i cantant Elena Gadel i el presentador Llucià Ferrer, van ser els escollits per donar la benvinguda al 2022. Una nit que s'havia de celebrar des de la ja tradicional transmissió de l'avinguda Maria Cristina de Barcelona. El programa havia de començar a les 23.30 del 31 de desembre, amb l'espectacle ofert per l'Ajuntament de la ciutat, però la variant òmicron va capgirar els plans de manera sobtada.

A tan sols 10 dies de l'esdeveniment, l'acaldessa Ada Colau, va anunciar que se suspenien els actes de Cap d'Any de l'avinguda Maria Cristina. "No es podrà celebrar, perquè no reuneix les característiques que marquen les restriccions", va dir l'alcaldessa de Barcelona. L'any passat ja va es va haver de cancel·lar la festa i l'ajuntament va organitzar un espectacle pirotècnic repartit per tots els districtes amb les palmeres que van simular les campanades, i que TV3 va retransmetre des de la muntanya del Tibidabo.

Heredia, Melero i Puig a les Campanades de l'any passat a aTV3

No es revelarà el nou lloc fins al darrer minut

Segons va explicar la cadena, no revelarà l'indret des d'on farà la retransmissió de les Campanades, fins al moment de començar la transmissió, el dia 31, a les 23.50. Tot i això, el periodista de RAC1, Rocco Steinhäusser, ha explicat aquest dimecres que TV3 es plantejaria tornar a la Plaça de les Glòries de Barcelona, davant l'antiga Torre Agbar.

Els presentadors de les Campanades amb Ricard Ustrell a TV3

Ferrer i Gadel tindran el repte de superar les Campanades de TV3, que van presentar Lídia Heredia, Helena Garcia Melero i Cristina Puig des del parc del Tibidabo de Barcelona, i que van ser vistes per 1.199.000 espectadors i van obtenir una quota del 39,2%. Les més vistes de la història de TV3 i que van superar fins i tot a Tele 5 a tota Espanya.

Especial postcampanades

Després de les campanades, Ferrer i Gadel també conduiran '2022 Reset', un especial festiu en què diferents presentadors de la cadena intercanviaran els seus platós habituals pels dels seus companys. Un espai que donarà pas a situacions imprevisibles entre les cares de TV3. L'especial també inclourà el recull de les millors cançons que han sonat durant el 2021 i els moments televisius més destacat dels programes de TV3.

Nit de Cap d'Any

Abans de les campanades, TV3 seguirà amb la seva oferta habitual per a la nit del 31 de desembre. Després del telenotícies, hi haurà un 'APM?', amb el resum del més destacat de l'any, seguit de 'Polònia', amb el títol de 'Crims, especial Cap d'Any: la mort del 2021'. Carles Porta (Fermí Fernàndez) intentarà posar l'última llum a la foscor en i explicarà tots els detalls dels crims més esgarrifosos de l'any amb una rigorosa investigació sobre els millors gags del 'Polònia' d'aquest 2021.

https://twitter.com/tv3cat/status/1475783887049666575?s=20

ETIQUETES:

Deixa un comentari