Així serà el retorn de 'Harry Potter, 20 anys després

'Harry Potter. Retorn a Hogwarts'

La data d'estrena, els actors que hi participaran i noves imatges abans del retrobament de la saga fantàstica

Ho has llegit bé, torna 'Harry Potter', i ho farà 20 anys després de la seva estrena. Amb el títol de 'Harry Potter: Retorn a Hogwarts'. La màgica reunió, que ja s'ha rodat i que HBO Max estrenarà l'1 de gener, ha llançat aquest dilluns 20 de desembre noves imatges. Daniel Radcliffe, Emma Watson i Rupert Grint, es reuneixen de nou per rememorar l'exitosa pel·lícula.

Rupert Grint, Emma Watson i Daniel Radcliffe

A Catalunya, TV3 en va estrenar la primera pel·lícula en català de la nissaga, "Harry Potter i la pedra filosofal" la nit de Reis de l'any 2005. Abans, l'any 2002 Warner va fer 'Harry Potter i la cambra secreta', també en català.

A banda del trio protagonista que apareix a la imatge, l'especial també comptarà amb Chris Columbus, que va dirigir les dues primeres pel·lícules, així com diversos personatges que van passar per Hogwarts. En la nova promoció llançada per HBO Max, apareixen Tom Felton, James i Michael Phelps, Matthew Lewis, Evanna Lynch, Bonnie Wright i Alfred Enoch.

L'especial retrospectiu explicarà una història encantadora de com es va fer a través de noves entrevistes en profunditat i converses amb els seus protagonistes, convidant als fans a un viatge màgic en primera persona a través d'una de les franquícies cinematogràfiques més estimades de tots els temps.

La reunió ha estat molt esperada pels fans, sobretot per veure de nou als tres protagonistes junts. En aquests anys, les seves carreres han estat molt diverses: la més destacable, ha estat la d'Emma Watson, en el paper de la nova versió de 'La Bella i la Bèstia'. Grint i Radcliffe també han seguit fent papers, tot i que de menor rellevància.

ETIQUETES:

Deixa un comentari