8tv se suma a la nit de Cap d'any i aposta per Frank Blanco

Frank Blanco a la promoció de les campanades de La Sexta de l'any 2016

La cadena privada farà una programació especial per acomiadar el 2021

8tv no vol quedar enrere en una de les nits més màgiques de l'any. Per això, segons ha publicat el mitjà TVienes i ha pogut confirmar elmondelatele.cat, la cadena privada també farà un especial la nit de les campanades. Fins ara es desconeixia si 8tv optaria per alguna cara coneguda i el format, però segons sembla, ha triat a la seva cara més exitosa. Frank Blanco, presentador de 'El Circ', el xou d'entreteniment nocturn, que ha arribat a superar el 2% de quota, més que el doble de la mitjana de la cadena, serà l'encarregat d'acomiadar l'any a la privada catalana.

L'especial, que serà gravat, comptarà amb més cares habituals de la cadena i algun convidat especial. El programa de cap d'any també es farà des del plató de 'El Circ'. Segons les mateixes fonts, en aquests moments es treballa per afegir a l'altre cara de més èxit de 8tv, la lleidatana Ares Teixidó, tot i que la seva presència encara no està confirmada. Teixidó va batre aquest diumenge el se rècord de la temporada de 'Sexual Revolution', amb un 1,7% i 29.000 espectadors.

La darrera vegada que 8tv va sumar-se a fer un especial de Cap d'any, va ser l'any 2017, encara a mans del Grup Godó. En aquella ocasió, el periodista de RAC1 i actual col·laborador de Frank Blanco, Rocco Steinhäuser, acompanyat de la model Mireia Canalda i la còmica Judit Martín, van ser els encarregats d'acomiadar l'any, tot i que sense gaire èxit pel que fa a audiències.

ETIQUETES:

Deixa un comentari