Tele 5 es rendeix i fa un nou gir de guió contra 'Pasapalabra'

Sonsoles Ónega a Tele 5

Mediaset estrena 'Ya son las ocho', una edició per al vespre de 'Ya es mediodía' amb Sonsoles Ónega

No fa ni dos mesos, Tele 5 va sorprendre amb una decisió mai vista: anunciava que avançava a les 20h, l'inici del seu prime time per combatre l'èxit de 'Pasapalabra' a Antena 3. Però els resultats no han estat els esperats i la cadena ha fet un nou canvi de guió. Tele 5 aposta ara per doblar el programa de Sonsoles Ónega, 'Ya es mediodía', que ara emet amb gran èxit de 13.30 a 15h. La nova edició es dirà 'Ya son las ocho' i s'emetrà de 20 h a 21h.

L'espai mantindrà els temes d'actualitat, i mantindrà la secció del cor "Fresh", tal com fa en la seva edició matinal. D'aquesta manera, Tele 5 competirà amb un format molt semblant al de la seva segona cadena, Cuatro amb Joaquín Prat a 'Cuatro al día'. I ho farà amb alguna incorporació com Marta Riesco, la periodista que suposadament hauria mantingut un afer amb Antonio David Flores.

El programa d'Ónega s'ha consolidat a Catalunya com el més vist de la seva franja fins que comença el 'TN Comarques' de TV3. Tele 5 aconsegueix quotes al voltant del 16%, seguit d'Antena 3 (14%) i TV3 i La Sexta (que ronden el 10-12%.

'Pasapalabra' continua líder i La 1 agafa impuls

Des de la tornada de les vacances d'estiu, el concurs d'Antena 3, ha mantingut el seu lideratge de 20 a 21h. Tot i això, les dades han estat inferiors a la temporada passada i TV3 i La 1 li han plantat cara, posant-se en primer lloc en més d'una ocasió. Ara els de Toni Soler i el rosco més famós de la televisió, tindran un nou rival amb qui hauran de batre's.

ETIQUETES:

Deixa un comentari