DE PEGA Nou revés per a Paz Padilla: li cancel·len un altre programa

Paz Padilla

Cuatro decideix suprimir el concurs 'A simple vista' i dobla l'emissió de 'First Dates' amb Jesús Vázquez

L'humorista i presentadora de Tele 5 i Cuatro, Paz Padilla, no passa pel seu millor moment professional. Des que va veure com perdia a la seva mare i al seu marit, en molt pocs temps, les coses li han anat pel pedregar. Aquest divendres, la cadena privada ha anunciat que el programa de cites 'First Dates', ocuparà el lloc del concurs 'A simple vista', que presenta Padilla als migdies de Cuatro. Amb el títol de 'First Datis Lunch', serà primera versió diürna del reeixit dating xou que arribarà molt aviat amb Jesús Vázquez al capdavant.

Després de només 3 setmanes, la cadena ha decidit rellevar el concurs de Padilla a causa de les baixes audiències aconseguides. Al voltant d'un 2%. Una situació molt diferent a la que viu l'espai de cites que cada nit es converteix en un dels més vistos de Cuatro amb quotes al voltant del 7%. Uns resultats que no semblen haver afectat a la còmica, que s'ha agafat uns dies de vacances i se n'ha anat a Egipte, com ha deixat palès al seu compte d'Instagram.

Paz Padilla de vacances a Egipte

La cancel·lació de 'A simple vista' no ha estat l'únic revés professional de la humorista gaditana. Primer va ser apartada del jurat de 'Got Talent', després va veure com 'La última cena', no aconseguia repetir l'èxit de la primera temporada. Però fa pocs dies, Tele 5 va prendre la decisió més dolorosa: prescindirà d'ella en els especials de Nadal. La parella de Joaquín Prat serà Lara Álvarez. Per acabar-ho d'adobar, Padilla també ha vist com cada vegada la trucaven menys per conduir 'Sálvame', en favor de Carlota Corredera o Nuria Marín.

'First Dates Lunch' s'emetrà en la franja de sobretaula i comptarà amb un nou staff de cambrers i la reconversió del restaurant en un nou punt de trobada per a persones que busquen l'amor de les seves vides en un escenari més desenfadat, en el qual les cites en barra i en taules altes cobraran protagonisme i on els solters tindran l'oportunitat de conèixer-se mentre comparteixen una proposta gastronòmica adaptada a l'horari diürn.

La nova versió del programa serà la tercera del format original després de 'First Dates', que condueix amb èxit Carlos Sobera des de fa ja més de cinc anys al prime time de Cuatro i 'First Dates Crucero', també presentada per Jesús Vázquez. Amb el nou revés professional de Paz Padilla, el seu futur passa ara per les Campanades de cap d'any que presentarà al costat de Carlos Sobera per a Tele 5 i Cuatro. No serà un repte fàcil: TV3, La 1 i Antena 3 aniran a per totes.

ETIQUETES:

Aquesta noticia té 1 comentari

  1. Josep

    És que l'Aramis Fuster l'ha posat en el seu llibre negre i per això li passa el que li passa ?

Deixa un comentari