Miguel Bosé carrega contra Jordi Évole i abandona una entrevista amb La Sexta

Miguel Bosé abandona l'entrevista amb La Sexta

El cantant va donar per finalitzada l'entrevista amb Cristina Pardo per una pregunta sobre el coronavirus

Miguel Bosé ha aterrat a Madrid per promocionar el seu llibre autobiogràfic 'El capitán trueno', que acaba de publicar i en el que relata la seva dura infantesa. Aquest dimecres, durant la presentació davant dels mitjans, el cantant ha aparegut sense mascareta i ha demanat als periodistes que també se la traguessin. És conegut que a Bosé no li agrada que parlar del coronavirus. Després liderar una intensa campanya negacionista a les xarxes i en contra de les restriccions, i de protagonitzar una polèmica entrevista amb Jordi Évole a La Sexta, negant l'existència del virus, ara el cantant vol passar pàgina amb un llibre sota el braç.

Però en plena promoció, ha tornat a concedir una entrevista a La Sexta, al programa 'Más vale tarde' amb Cristina Pardo. L'inici de la conversa ja feia preveure que la cosa no acabaria bé. "Et veus amb força? Perquè a Jordi Évole li vas explicar que havies tingut problemes amb la veu", ha començat preguntant Pardo. Bosé ha respost amb ironia: "Jordi qui? Aquest qui és?". "Els espectadors sí que el coneixen", ha respost rient Pardo i Bosé s'ha posat a la defensiva: "Bé, doncs llavors parla'ls a ells, no em parlis a mi".

Bosé i Pardo a La Sexta

"Com em veus la veu ara? Millor no? Estàs sorda sino", ha dit Bosé a la de La Sexta. El cantant també ha volgut carregar contra Évole, en considerar que enfrontar la seva opinió a la d'un expert científic el va deixar malament. "Em va fer uns paranys incòmodes que jo vaig haver de bregar", ha dit.

Però el moment àlgid, ha arribat quan la periodista li ha preguntat per la seva postura sobre el coronavirus, i el cantant s'ha negat a contestar. "Acabaré l'entrevista i no t'he preguntat pel coronavirus, et sents estrany?", ha dit Pardo davant un Bosé enfadat: "D'això no parlo al llibre". Segons més tard, els espectadors han pogut escoltar una veu darrere les càmeres demanant acabar l'entrevista: "Disculpeu. Anem fora de temps ja".

Davant l'avís, el cantant no ha dubtat, s'ha aixecat i ha abandonat l'entrevista: "Quina pena. Per a la propera", ha dit en broma Bosé, mentre Pardo reia. Diumenge, si res no canvia Bosé, tornarà a La Sexta i ho farà per parlar amb la valenciana Nuria Roca. El xou continua.

ETIQUETES:

Deixa un comentari