You are currently viewing Les sèries més destacades de la setmana

Les sèries més destacades de la setmana

Per Toni de la Torre

Busques sèrie nova? Aquestes són les estrenes més destacades previstes per aquesta setmana:

Possessions

De què va? En un casament israelià els nuvis són a punt de tallar el pastís i s'apaguen de cop les llums, com és la tradició en aquell país. Quan es tornen a encendre, el nuvi apareix mort al mig de tots els convidats. La principal acusació recau sobre la núvia, que té a les mans el ganivet, en aquest thriller, una coproducció entre França i Israel, on un diplomàtic francès s'obsessionarà amb el cas i, sobretot, amb la núvia.
Gènere: Thriller
On? Filmin
Quan? Dilluns 22 de novembre

Ojo de halcón

De què va? La sèrie protagonitzada per Ojo de halcón promet ser una sèrie d'acció entretinguda amb teló de fons nadalenc. El superheroi, interpretar per Jeremy Renner, promet a la família que tornarà a casa per Nadal. Serà després de disparar unes quantes fletxes acompanyat per Kate Bishop, de qui en serà el mentor en aquesta Jungla de Cristal de Marvel basada en els còmics de Matt Franction i David Aja.
Gènere: Superherois
On? Disney+
Quan? Dimecres 24 de novembre

Una historia muy real

De què va? Kevin Hart és el protagonista d'aquesta sèrie sobre la bona vida d'un comediant que ho té tot, jugant lleugerament a l'autoficció, amb un estil de vida ple de luxes. Tot s'estronca quan el seu germà gran, interpretat per Wesley Snipes, torna a la seva vida, ficant-lo en problemes que podrien acabar amb la seva carrera. La sèrie és plena d'escenes d'acció i té al darrere al showrunner de Narcos: Mexico.
Gènere: Drama
On? Netflix
Quan? Dimecres 24 de novembre

How to with John Wilson (T2)

De què va? El documentalista John Wilson torna a sortir al carrer de Nova York per respondre preguntes simples com ara "com trio un bon vi per un sopar?" i les converteix en un tutorial poc ortodox que porta l'espectador per llocs i personatges inesperats. La sèrie, que manté un ús excel·lent de les imatges en contraposició amb la veu en off, torna amb una segona temporada que torna a ser plena de bones reflexions.
Gènere: Sèrie documental
On? 
HBO Max
Quan? Dissabte 27 de novembre

Deixa un comentari