GRAN FORMAT El nou talent musical de TV3, 'Eufòria', selecciona als primers 91 finalistes

Càsting del nou talent 'Eufòria' (TV3)

El concurs s'estrenarà durant el primer trimestre del 2022

A finals de novembre, TV3 va anunciar que posava en marxa 'Eufòria', un nou programa que buscarà les millors veus arreu de Catalunya i que s'estrenarà durant els primers mesos del 2022, produït per Veranda TV (Oh happy day, Merlí, Persona infiltrada). Una decisió de la cadena pública per recuperar un nou gran espai d'entreteniment setmanal, dirigit a tota la família.

El càsting per participar al nou concurs es farà en dues fases. Una primera, en la que han participat més de 1.500 persones. El jurat del càsting, encapçalat per Daniel Anglès, va escoltar als candidats a Tarragona, Girona i Barcelona. De tots aquests aspirants, 91 han aconseguit ser seleccionats per a la fase següent, que es farà a Esplugues de Llobregat durant tres dies del mes de gener.

Professionals del món de la música i la televisió decidiran quins d'aquests nous talents tenen prou potencial per convertir-se en un dels quinze participants de la primera edició del programa.

Un ex d"OT' al capdavant?

La cadena també està buscant qui serà el presentador del seu nou talent. Segons el periodista de RAC1 Rocco Steinhäusser, TV3 hauria ofert el repte a l'exconcursant d"Operación Triunfo', Miki Nuñez. D'altra banda, i segons la mateixa font, el dia escollit per emetre el nou format seria els divendres a la nit, al lloc que ara ocupa la 'Gran Pel·lícula'.

ETIQUETES:

Deixa un comentari