Carles Costa, del 'TN', sua amb Marta Torné a TV3: "Em faran fora de la tele"

Carles Costa al 'Persona infiltrada' (TV3)

El presentador va ser el convidat del 'Persona Infiltrada', que va viure un dels seus capítols més pujats de to

"He vingut a guanyar", amb aquesta declaració d'intencions va arribar Carles Costa, una de les cares dels telenotícies de TV3, al programa 'Persona infiltrada' de Marta Torné. El periodista va haver d'anar a Callús (Bages), per descobrir qui era la persona infiltrada de la família i va anar molt fort. L'audiència va respondre: segona opció de la nit, i a tocar de Jorge Javier Vázquez a Tele 5. Costa, ara es dedica als temes judicials als espais informatius de TV3 i substitueix a Toni Cruanyes quan fa vacances o és dia festiu. Té l'honor d'haver aconseguit el rècord d'audiència del 'TN Vespre' del 13 de març del 2020 va batre rècords amb 1.089.000 espectadors i un 37,2% de quota.

"Teniu al convidat més guapo de la història d'aquest programa i a més a més, molt intel·ligent", va celebrar Torné. "M'estic posant súper vermell", va respondre Costa que va haver de superar tota mena de proves i situacions poc habituals per un presentador del 'TN'. "Voleu que fem 'twerking'?", va preguntar la Marta a en Carles. Un programa molt calent on va passar de tot, i potser per això, en Carles, no la va encertar amb l'infiltrat.

Torné i Costa fent de models (TV3)

"A tu t'agraden els objectes eròtics?", van preguntar els concursants al presentador. "Jo presento notícies, eh!", va dir Costa, que va reconèixer que va suar molt i va veure "perillar" el seu futur professional. I no és per menys, li van posar damunt de la taula una joguina sexual en forma de penis. "Això li sona a ell perquè sembla el micròfon de TV3 quan feia les connexions des de París", va dir Torné. Però Costa es moria de la vergonya: "Prou! que no em deixaran tornar a la feina"!

Carles Costa amb l'objecte sexual a la taula (TV3)

El de TV3, fins i tot va haver de veure com un dels concursants li va tocar el bíceps: "Estàs fort, eh?". Però Costa ho va entomar tot amb bon rotllo i 'savoir faire' i els espectadors els van aplaudir. "Pot haver algun presentador mes seductor i guapot que en Carles Costa a TV3?", va dir un seguidor. "Ho has fet molt bé, dels millors convidats. Potser, al interrogatori, no haurien de mentir. Això, fa que determini molt el veredicte final. Enhorabona pel programa. Ha sigut molt divertit.", va escriure un altre.

Carles Costa (TV3)

"Faig una crida als directius de TV3 aprofitant que l'inigualable, Carles Costa, a protagonitzat l'últim capítol d'aquesta nit, per demanar que li donin un programa propi. El necessitem fent més pantalla! Un magazín, campanades, concurs, Marató… ÉS UN 10", ha escrit Aleix Manzano. "En Carles Costa porta una llibreta, com si això fos el Crim de la Guàrdia Urbana", ha escrit una altre.

ETIQUETES:

Deixa un comentari