STOP AL FEIXISME Allau de crítiques al programa de Glòria Serra a La Sexta per donar veu a una líder falangista

Isabel Peralta a 'Equipo de investigación' (La Sexta)

'Equipo de investigación' anuncia el reportatge 'Los cachorros ultras', amb una entrevista a Isabel Peralta, líder falangista que va denigrar als jueus en l'homenatge a la División Azul

Gran moguda a La Sexta. El programa de la catalana Glòria Serra, 'Equipo de investigación', que s'emet cada divendres a les 22.30h, ha llançat un avançament del proper reportatge, que ha generat una forta polèmica a les xarxes socials. Amb el títol 'Los cachorros ultras', Serra i el seu equip emetran una entrevista a la líder falangista Isabel Peralta, que es va donar a conèixer pel discurs d'odi i xenòfob que va fer durant un homenatge a la División Azul.

Es dona el cas que fa només 10 dies, Peralta va ser imputada per la Fiscalia de Madrid per un altre discurs que va fer el 18 de maig en el que atiava la violència contra els migrants marroquins i musulmans. "No deixarem que ens envaeixin, mort a l'invasor", va dir Peralta davant l'ambaixada del Marroc. Per a la Fiscalia es podria tractar d'un delicte d'odi per atiar a la violència. Però fins ara les denúncies contra Peralta han acabat en sac foradat, i han quedat arxivades.

"És el nou rostre del feixisme, admira a Hitler i nega l'Holocaust", diu el tuit que ha servit per promocionar el programa de Glòria Serra. Al tuit també es pot veure un vídeo de l'entrevista, en el que un dels periodistes del programa pregunta: "Com arriba una noia tan jove com vostè, de 19 anys, a simpatitzar i connectar amb uns ideals racistes, homòfobs, excloents… i a defensar totalitarismes i ideals que atempten contra els drets humans?". Per veure el resultat del reportatge, caldrà esperar unes hores, però el fet de donar veu al falangisme, ja ha generat crítiques contra La Sexta, que sempre ha presumit del seu caire progressista.

El seu pare de La Falange i tertulià d'Ana Rosa Quintana

Isabel Peralta, ha tingut un bon mestre: el seu pare, Juan Manuel Medina, ara tertulià de 'El programa de Ana Rosa' a Tele 5, va formar part d'Alianza por la Unidad Nacional, de La Falange i el 2005 va acabar al PP de Cospedal.

La xarxa esclata

Una de les primeres en respondre el tuit del programa ha estat Pilar Rahola, que com sempre s'ha mostrat molt contundent: "Al nazismo NO se le entrevista. Se le COMBATE. Asco, dolor, rabia", ha escrit a Twitter, però ha estat una més entre una multitud.

Glòria Serra de baixa per covid?

La sorpresa ha saltat aquest divendres al matí, quan a poques hores de la seva emissió, el programa que tot i no ser en directe, ha anunciat que Glòria Serra no presentaria per primera vegada el programa a causa de la Covid. Ho farà el company de la cadena, Jalis de la Serna.

ETIQUETES:

Deixa un comentari