Vicent Sanchis, presenta la nova sèrie 'L'última nit del Karaoke' i avisa: "És per a gent intel·ligent"

'L'última nit del karaoke' (TV3)

La cadena pública estrena una comèdia musical amb cares conegudes com Roser Tapias, Àlex Maruny, Elisabet Casanovas, Paula Malia i Joan Dausà

TV3 canvia els casos foscos de 'Crims' per la nova comèdia 'L'última nit del karaoke'. La sèrie, produïda per 'El Terrat' (The Mediapro Studio), s'estrenarà el dilluns 28 d'octubre a les 22.05h amb els dos primers episodis. El director executiu de la productora catalana, Agustí Esteve, s'ha mostrat satisfet de tornar a fer una sèrie per a TV3: "Tornem a fer ficció molts anys després de 'Plats bruts' i 'Lo Cartanyà'".

Aquest dijous, s'ha fet la presentació de la sèrie a a l'antic cinema Astoria de Barcelona, al qual ha pogut assistir elmondelatele.cat. El director de TV3, Vicent Sanchis ha explicat que ja ha visionat el primer capítol i que "l'ha sorprès", perquè és diferent al que està acostumat l'espectador de TV3. Per Sanchis, 'L'última nit del Karaoke', "és per gent intel·ligent" i s'ha congratulat de poder estrenar una nova sèrie perquè "un canal important com és TV3, ha de tenir ficció pròpia".

Així és la sèrie

L'ampli repartiment dels personatges que passaran la nit en un restaurant karaoke d'estil xinès s'anirà descobrint capítol rere capítol, durant els deu episodis de la sèrie, que es va rodar la primavera passada en espais com l'antic cinema Astoria i la sala de concerts Razzmatazz de Barcelona. Tots dos espais reprodueixen un restaurant i karaoke, amb dues plantes i unes quantes sales, on es troben diversos grups de persones sense relació aparent per menjar, beure i cantar fins que es queden afònics. En aquest local hi passen històries independents que es barrejaran i que es desplegaran simultàniament en una sola nit explosiva.

Els protagonistes són grups de persones sense una relació aparent que, malgrat l'ambient distès i festiu en què es troben, no poden evitar deixar escapar els seus desitjos i neguits més íntims. A mesura que avança la nit, la tensió augmenta, els personatges van alliberant el seu ésser veritable i creen situacions límit que faran que el Karaoke Imperial del Sr. Wang acabi entre flames, i no precisament per accident. Qui ha provocat l'incendi? Després d'una nit plena de secrets revelats, cites que no han sortit com s'esperava i visites sorpresa… de sospitosos no en falten.

L'escenari

L'antic cinema Astoria de Barcelona és escenari de 'L'última nit del karaoke', rodada en un gran decorat construït en aquesta sala de cinema històrica, que comparteix protagonisme com a localització amb la sala de concerts Razzmatazz, una de les més grans de Barcelona. Aquests dos espais reprodueixen un restaurant i karaoke d'estil xinès, el Karaoke Imperial del Sr. Wang, amb dues plantes i unes quantes sales on es reuneixen diversos grups per menjar, beure i cantar fins que es queden afònics, en una nit explosiva. "Els decorats de la sèrie són espectaculars. Cada dia que entràvem al set pensàvem: 'Si us plau, que el Karaoke Wang existeixi de veritat i puguem anar-hi a fer-la grossa amb els amics'. Això no és possible, però us assegurem que veure la sèrie serà com anar al Karaoke Wang cada setmana, i si us ho passeu la meitat de bé que nosaltres fent-la, ja és un triomf.", han explicat els directors Oriol Pérez i Serapi Soler.

Els intèrprets

El Nil l'Ona, interpretats per Àlex Maruny i Roser Tapias, són dos dels personatges que passen la nit al karaoke, juntament amb una quarantena d'actors i actrius més, que formen part de les diferents trames que es creuaran en aquesta ficció. Són cares conegudes per als espectadors de TV3, que també hi reconeixeran Elisabet CasanovasArtur BusquetsSanti PonsPaula Malia i Joan Dausà, a més de descobrir Sana Yumii i Alberto Jo Lee, entre molts altres.

L'argument

L'Ali (Júlia Molins) espera amb ànsia la persona amb qui té una cita a cegues i veu entrar per la porta un noi misteriós (Pep Ambròs), atractiu i amb caputxa que se li acosta. És l'Ale (Jon Arias)? I per què va a sopar amb una bossa d'esport? La Carolina (Alicia Reyero) i el Martí (Jordi Díaz) pugen a una sala privada i es troben amb la colla d'amics de tota la vida.
Conyetes, abraçades… Qui tingués un grupet així! Sense mals rotllos, sense secrets… Però segur que és així? I què és, aquest xivarri? A la sala del costat hi ha el comiat de soltera de la Diana (Júlia Lara), l'ex de l'Anna (Paula Malia), que per cert també està convidada a la festa. Cruel? Una mica. Una porta més enllà, hi ha les germanes Vallverdú (Anna Sahun, Maria Lanau i Marta Bayarri), que no entenen com el seu pare (Lluís Soler) les ha fet quedar en un antre com aquest. O bé el vell està senil… o bé els té una sorpresa preparada. Mentrestant, a la sala VIP, l'estrella del rock Max Molins (Joan Dausà) té una trobada reveladora amb els companys de quan anava a l'institut. I la Gemma (Paula Malia), a la sala principal, celebra que serà la protagonista d'un musical molt conegut… O això és el que es pensa.
Sí, el karaoke està ple de gent amb ganes de cremar-ho tot. Començant per l'Ona (Roser Tapias), la cuinera i encarregada del local, que aquesta nit… ni tan sols hauria d'haver vingut.

ETIQUETES:

Deixa un comentari