You are currently viewing Les 5 sèries més destacades de la setmana

Les 5 sèries més destacades de la setmana

  • Post comments:1 Comment

Per Toni de la Torre

Busques sèrie nova? Aquestes són les estrenes més destacades previstes per aquesta setmana:

Klangor

De què va? Sèrie polonesa sobre el psicòleg d'una presó que viurà un infern quan una de les seves filles desaparegui. Aquest fet coincideix amb la mort per sobredosi de dos reclusos a la presó i la sospita que les drogues amb què van morir les van facilitat alguns dels guàrdies. La recerca de la filla farà que surtin a la llum tots els conflictes de la família, incloent el que l'adolescent mantenia amb la germana a causa d'un noi.
Gènere: Drama
On? Filmin
Quan? Dimarts 12 d'octubre

Catalina la grande

De què va? Minisèrie biogràfica de Caterina II de Rússia que comença quan destrona el seu marit. El personatge està interpretat per l'actriu britànica Helen Mirren, i la sèrie posa especial èmfasi en el caràcter ambiciós i calculador del personatge històric i del seu desig sexual, amb una relació fogosa amb el comandant Potemkin. La sèrie havia estat disponible a la plataforma Sky, que ja no existeix. Ara arriba a Cosmo. Gènere: Drama
On? Cosmo
Quan? Dimarts 12 d'octubre

Reservation Dogs

De què va? Comèdia creada per Taika Waititi (What We do in the Shadows) i Sterlin Harjo sobre un grup d'adolescents indígenes americans que formen una banda per fer petits actes delictius, com ara robar una furgoneta i vendre-la, i així tenir prou diners com per poder marxar de la reserva índia on viuen. La sèrie té un estil de comèdia esbojarrat que no és un impediment per parlar de temes com l'apropiació cultural.
Gènere: Comèdia
On? Disney+
Quan? Dimecres 13 d'octubre

El joven Sheldon

De què va? Movistar+ estrena la cinquena temporada d'aquesta sèrie sobre la infantesa del personatge de Sheldon Cooper, de The Big Bang Theory. Sabem per la sèrie original que els progenitors del personatge es van divorciar i en aquests nous episodis de El joven Sheldon, aquest fet clau és a punt d'arribar. Mentrestant, en Sheldon ja té 11 anys i la sèrie comença a adentrar-se en el territori de la preadolescència.
Gènere: Comèdia familiar
On? 
Movistar+

Quan? Dijous 14 d'octubre

Sé lo que hicisteis el último verano

De què va? Aquesta nova sèrie no és una continuació ni derivat de la coneguda pel·lícula. Es tracta d'una nova adaptació de la novel·la escrita per Lois Duncan l'any 1973 i que va inspirar el film de 1997. La història comença de forma idèntica, amb un grup d'adolescents que, en la nit de la seva festa de graduació, tenen un accident de cotxe i maten algú, però decideixen encobrir el que ha passat i fugir.
Gènere: Drama
On? 
Amazon

Quan? Divendres 15 d'octubre

Aquesta noticia té 1 comentari

  1. Roser Sanz Arizon

    Per quan la segona temporada de El mundo en llamas

Deixa un comentari