'La Sexta' torna a impressionar amb un espectacular renovat plató d'informatius

Nou plató de 'La Sexta Noticias'

La cadena incorpora pantalles verticals i aposta per suprimir les taules i cadires tradicionals

La Sexta estrena aquest dilluns un nou plató per als seus informatius. La cadena d'Atresmedia, continua amb la seva aposta per platós amb tecnologia punta i amb una aposta per una narrativa televisiva àgil i ràpida que privilegiï l'audiovisual a l'hora d'informar.

El nou disseny de 'La Sexta Noticias', incorpora pantalles verticals (seguint el concepte de lectura als mòbils i les tauletes) que s'alternen amb altres de tipus clàssic. Tot això, a través de cinc pantalles que sumen vint-i-tres metres de longitud total. A més, el plató també compta amb la seva pròpia estructura, ja que cadascun dels llocs que l'integren determinarà la manera d'explicar les notícies. Al costat d'això, el 'set' aposta per la mobilitat, incloent la de les pròpies presentadores, que es mouran sense la taula i cadira de l'estil tradicional.

Les úniques taules que hi haurà seran altes, de forma hexagonal i mòbils, jugant amb la pròpia forma del logotip de la cadena i amb el seu simbolisme. Precisament, aquest disseny també busca transmetre calidesa i personalitat, així com lluminositat i claredat, usant el color blanc per a això. Al costat d'això, una de les principals novetats tècniques és la incorporació del 'vídeo mapping', que fins ara no havia estat emprat en un plató de televisió. Aquesta tècnica no convencional, permetrà que el decorat compti amb moviment, reforçarà el grafisme de les notícies i s'unirà a l'ús d'altres com la 'realitat augmentada'.

ETIQUETES:

Deixa un comentari