La reacció dels espectadors al final del "Crims" de la Guàrdia Urbana: "El fiscal és el 'puto' amo"

El "Crims" de la Guàrdia Urbana lidera a TV3

El programa de Carles Porta emet el desenllaç d'uns dels casos més mediàtics de la policia a Catalunya

Un dels programes de més èxit de TV3 ha emès finalment el capítol final sobre el cas de la Guàrdia Urbana. Crims, va tornar aquest setembre amb quatre episodis sobre el triangle amorós que van mantenir tres policies i que va acabar amb la mort d'un d'ells.

Al primer episodi, es van explicar els fets i què van descobrir els Mossos d'Esquadra, al 2n, la versió de la Rosa Peral, al 3er, la versió de l'Albert López i al 4rt el veredicte del jurat popular. Finalment, aquest dilluns Catalunya ha pogut posar llum a la foscor.

Aplaudiment unànime al fiscal del cas

Durant l'emissió del darrer capítol, els espectadors es van llançar a les xarxes per comentar minut a minut tot el que s'anava descobrint. Entre els comentaris més repetits, i va haver les lloances a la feina de Félix Martín, fiscal del cas: "Ha de ser el Català de l'any", va escriure un usuari. "S'ha dit ja que el fiscal és el 'puto' amo?", va dir un altre.

"Brutal 4rt capítol, que ben fet i quina feinada!, un cas realment molt complicat, increïble el Sr. Fiscal és un super professional i bo de collons, els hi ha caigut el màxim d'anys i encara és poc. Felicitats!". va escriure Miquel Figueras.

El que és clar és que Félix Martín, va ser el gran triomfador de la nit. Aquest dimecres, va ser entrevistat al programa Planta baixa. "Estic molt orgullós dels bons comentaris que he rebut de la ciutadania de Catalunya, que és la meva terra", va explicar. Martín també va confirmar que va veure el capítol amb amics i que tot i saber com acabava l'episodi "estava nerviós" pel desenllaç.

La reacció dels espectadors

Entre els comentaris del darrer capítol, també van triomfar el sobrenom que Rosa Peral utilitzava per referir-se a l'Albert López com a 'tontoelbote'. Tampoc va passar desapercebut el sorprenent canvi d'imatge de l'Albert López que va passar d'aparèixer pràcticament calb a tenir una cabellera frondosa. "El veritable misteri és saber si va passar per Turquia", va escriure Maite Bassa. Més contundent va ser un altre usuari cap al cos dels agents: "No m'estranya que els delictes a Barcelona s'hagin disparat, si a la Guàrdia Urbana es passen el dia follant-se els uns als altres sense fre…", va escriure @balakius.

ETIQUETES:

Deixa un comentari