TV3 recupera el xou d'entreteniment amb 'Fake night'

'Fake night' (TV3)

Oriol Parreño presentarà l'espai on sis famosos protagonitzaran cada programa amb una entrevista 'diferent'

TV3 sembla voler tornar a apostar per l'entreteniment. El dijous 16 de setembre, la cadena pública estrenarà 'Fake Night', un xou presentat per Oriol Parreño. Serà després del 'Polònia', a les 22.45h i amb un primer convidat molt estimat pels espectadors catalans, l'actor Santi Millán. El programa de la productora Brutal Media ('El Foraster'), tindrà 6 programes i fins a 35 cares conegudes pel públic català. Aquest dimarts 14 de setembre, s'ha fet la presentació del programa a la qual ha pogut assistir elmondelatele.cat i en la que el Cap d'Entreteniment de TV3, Cristian Trepat, ha definit l'espai com "una proposta diferent i arriscada".

Així és 'Fake night'

'Fake night' retrata tot el procés de preparació del programa, que aparentment ha de ser perfecte. La missió és mostrar els convidats d'una manera diferent, que els espectadors no han vist mai. L'espectador assistirà a les reunions de guió on es prepara el programa i anirà veient com l'Oriol s'imagina com serà l'entrevista amb un vip determinat. Situacions fictícies que Parreño projecta, que l'espectador veu, però que per impossibles, extraordinàries, ridícules o inèdites no es poden portar a la realitat.

'Fake night' tindrà molt d'humor i la complicitat de l'entrevistat, que entrarà en el joc d'una entrevista molt diferent, de to quan calgui irreverent, disruptiu, però també sincer i còmplice. Tot plegat, farcit de situacions divertides amb multitud de cameos i seqüències ficcionades amb personatges coneguts pel gran públic de tots els àmbits de la societat. Seran 6 capítols, on es jugarà amb sis progaonistes coneguts. Jorge Cadaval, Josep CuníSanti Millán, sor Lucía CaramSergi López i Martina Klein seran els entrevistats, què també comptarà amb cameos de noms com Antoni Bassas, Miquel Montoro, Raquel SansÒscar DalmauToni SolerQuim Masferrer, Pilarín Bayés o Jose Corbacho, entre altres.

Al primer programa: Santi Millán

El primer convidat serà l'actor Santi Millán. Un paio molt simpàtic, però que, en el cara a cara, pot arribar a intimidar. Així que si l'Oriol vol complir el seu desig i fer història de la tele, s'haurà de preparar molt bé.Per aconseguir-ho, comptarà amb l'ajuda de l'Ann Perelló i l'Àlex Martínez Vidal, els dos guionistes del programa. I també altres rostres populars com l'actriu Mercè Comes o l'humorista Javi Sancho, que el coneixen bé, li donaran algun consell per descobrir un Santi Millán mai vist o, fins i tot, per posar-lo en evidència.Tot plegat, però, requerirà l'aprovació de la Pilarín Bayés, la nova directora de TVC. Que tot i ser una dona angelical i de tracte afable, és també una gran dibuixant. Així que no li tremolarà el pols a l'hora de tallar les ales a segons quines ocurrències.

ETIQUETES:

Deixa un comentari