L'atac de riure d'un periodista d'informatius de TV3

Xavier Graset al 'Més 324'

La situació va tenir lloc al programa 'Més 324' de Xavier Graset durant una entrevista

Dimarts a la nit i al plató del 'Telenotícies' de TV3, l'espai més vist de Catalunya. Aquest va ser l'escenari d'un surrealista moment que va viure el periodista Xavier Graset al seu 'Més 324' enmig d'una entrevista a l'escriptora Montse Barderi.

En una jornada espessa de baralla política per la taula de diàleg, l'espai no feia preveure gaires moments divertits, però les respostes de l'escriptora de 'La vida autèntica', van provocar un somriures descontrolats del presentador que van acabar contagiant a la convidada. "Tanta tensió acumulada que al final…", va dir el de TV3. Tot i que el periodista va intentar controlar l'atac de riure, l'entrevista va continuar entre somriures durant els seus 20 minuts de durada. "La gent dirà, què passa? Doncs, mira ara ric", va advertir a l'audiència Graset. Però el periodista va seguir desfermat i va avisar a la convidada: "Mira que a mi em costa molt riure", una resposta que va deixar sorpresa a l'escriptora, que li va respondre amb ironia: "Sí ja ho veig, ara ho pensava: aquest senyor no riurà mai". Barderi, va celebrar el to de l'entrevista i va agraïr l'estona viscuda: "ha estat meravellós, ha estat fantàstic". Aquest va ser un dels moments més divertits:

ETIQUETES:

Deixa un comentari