ACTOR POLÈMIC Joel Joan s'explica: "Amb Jordi Sánchez la relació es va esgotar"

Joel Joan (Catalunya Ràdio)

El popular actor català se sincera en una entrevista a Catalunya Ràdio sobre alguns dels temes més polèmics de la seva carrera

El popular actor català, Joel Joan, el famós David de 'Plats Bruts', ja té 50 anys i s'ha obert en una entrevista a 'El Suplement' de Catalunya Ràdio. Aquest estiu, l'actor va ser notícia després de publicar un polèmic vídeo a Instagram en què deia ser a la Polinèsia Francesa. En una travessa a alta mar, Joan es va gravar des del seu mòbil amb un estat i un discurs que va deixar en shock. "Hola, què tal família? Com em veieu, superguai, eh? Ni l'Àngel Llàcer em supera! Ja, ja, ja, ja!". Escolteu, motherfuckers, només dir-vos un hola i adeu des de la Polinèsia Central! Un gran punt cultural, que rima amb central. Vale? Aquí darrera meu, en Jordi i un parell de mariners de merda". I, com, sempre: supereu-me amb la felicitat! Som-hi!". Aquest va ser el vídeo que va acabar esborrant al cap de poques hores:

Aquest dissabte, l'actor s'ha obert com no ho havia fet fins ara i ha explicat qüestions com la seva relació amb el 'Lopes', l'actor Jordi Sànchez a la mítica sèrie de TV3.

Titulars de l'entrevista a Joel Joan a 'El Suplement'

"He suprimit un àpat, no esmorzo, perquè se m'estava fent panxa de 'cervesero' i vull tenir abdominals per seguir agradant a les dones… Però passo una mica de gana"

"Fa 16 anys que vaig a teràpia i he començat a meditar"

"Cap de les meves tres filles ha volgut veure mai 'Plats bruts'". "No suporten veure al seu pare fer el tonto per la tele"

"Aquest estiu, després d'un dinar 'me vine para arriba', i vaig fer un vídeo… Fins a set programes em van demanar que anés a parlar del tema, com si fos el protagonista de l'estiu"

"Amb l'episodi a Instagram m'he adonat que la gent és molt més conservadora i moralista del que sembla"

"Es va voler utilitzar el vídeo políticament"

"Ara Plats Bruts ens costaria molt més perquè no passarien els filtres de la televisió"

"Amb en Jordi Sánchez la relació es va esgotar." "Vam viure 10 anys on ho fèiem tot junts. Érem carn i ungla". "Érem com un matrimoni, i amb les dones, un cuatrimoni"

"Quan vam fer 'Plats bruts', van ser els anys més durs de la meva vida. Escrivíem un capítol, teníem tres dies per assajar-lo i el quart dia rodàvem en directe amb el públic. Això, és un estrès elevadíssim i en quatre dies haver de muntar, memoritzar i fer un capítol i el divendres, destrossat fèiem la lectura del capítol següent. Ens va cremar molt i al final va tenir un preu molt alt"

ETIQUETES:

Deixa un comentari