You are currently viewing <span>NOVA ETAPA</span> Gemma Nierga torna a La 2 i llança un dard a TV3: "Aquí ve tothom"
Gemma Nierga i Oriol Nolis a la presentació de la temporada de RTVE Catalunya

NOVA ETAPA Gemma Nierga torna a La 2 i llança un dard a TV3: "Aquí ve tothom"

El director de l'ens, Oriol Nolis ha defensat que s'obre "una nova etapa" i que els grans canvis arribaran a partir del gener

Amb el lema 'La que vols'RTVE Catalunya ha presentat aquest dimecres la programació de la nova temporada al plató del 'Cafè d'Idees' amb la presència del nou director de RTVE Catalunya, Oriol Nolis, i les periodistes Gemma NiergaSamanta Villar, Sílvia TarragonaMarta Càceres.

A la roda de premsa, a la qual ha assistit elmondelatele.cat, el nou director de RTVE CatalunyaOriol Nolis, ha emfatitzat que comença una nova etapa en la qual es treballaran "objectius i estratègies a curt, mig i llarg termini". Continuen Gemma Nierga als matins i Xavier Sardà a les nit de dijous. Entre les novetats, un documental sobre el govern de Josep Tarradellas, el fitxatge de Samanta Villar a Ràdio 4 i l'aposta pel doblatge de pel·lícules en català a partir del gener. Nolis també ha explicat que "a dia d'avui no està previst ampliar les hores d'emissió en català, però sí els programes per a tota Espanya des de Sant Cugat".

Nierga: "A mi no em diuen que no"

La cadena mantindrà el programa 'Cafè d'idees' de Gemma Nierga, que des del 13 de setembre s'emetrà de 8 a 10h a La 2 i Ràdio 4, de dilluns a divendres. Nierga s'ha mostrat satisfeta per continuar amb el projecte, però ha llançat un dard indirecte a TV3: "Aquí ve tothom, no tenim un no de cap partit polític". La periodista que recentment havia presentat 'La Marató' o 'Els meus pares' a la cadena pública, ha fet aquesta referència que no agradarà als seus ex-companys, que ha vist com alguns partits polítics s'han negat a participar d'espais com el 'FAQS' de Cristina Puig.

A la tarda, continuen espais que han passat desapercebuts com l'En línia' i 'El vespre', amb l'actualitat informativa. També torna Xavier Sardà, amb el seu espai de debat per a les nits del dijous al prime time de La 1, 'Obrim fil', a partir del dijous 16 de setembre.

Una de les principals apostes serà el programa 'La quarta paret'. El nou programa, recuperarà les emissions de teatre català. La primera serà 'Els Brugarol', protagonitzada per Ramon Madaula, 'Sandra', de Daniela Feixas; 'Puzles' de Marta Aran, i 'A l'altre barri', de Laia Alsina.

Samanta Villar a Ràdio 4

La franja dels matins de Ràdio 4, es veurà reforçada amb l'estrena d''Avui sortim', conduït per Samanta Villar. L'emissora estrena aquesta temporada el programa a la franja de les 10 a les 13 hores, agafant el relleu del 'Cafè d'idees'. Samanta Villar ha explicat que el títol del programa és tota una declaració d'intencions perquè "tenim una gran necessitat de gaudir, de començar, a sortir al carrer, i també de sortir del nostre esquema mental".

Deixa un comentari