Nou atac de 'Sálvame contra Laura Fa: "És una trepa"

Chelo García Cortés a 'Sálvame' (Tele 5)

Chelo García Cortés critica la seva companya per l'entrevista amb Rufián i Belén Esteban defensa a Fa: "Aquí t'han dit de tot i no has dit res"

Continua la polèmica arran de l'entrevista que Gabriel Rufián va fer a Laura Fa al seu canal de Youtube. La periodista catalana va parlar entre d'altres temes, dels seus companys de 'Sálvame' i ha enfadat a més d'un. La que més s'ha indignat ha estat Chelo García Cortés, i és que Fa va dir que "està en edat de jubilar-se" i que la veu "totalment superada". Durant la setmana, altres companyes de Tele 5 com María Patiño o Lydia Lozano ja havien carregat contra la catalana i aquests divendres, ho va fer Cortés.

La de Castelldefels va aparèixer disfressada de telèfon mòbil, una situació incòmoda a la precisament Fa es va referir a l'entrevista. "No m'ha fet mal perquè la Laura és companya. Però hi ha una cosa que és clara. No em jubilaré perquè no em vull jubilar", va dir Chelo, que va afegir: "Que no es preocupi tant de si vaig a la platja. Sóc molt feliç i estic molt contenta". Tot i el to conciliador, el director del programa, David Valldeperas, va posar llenya al foc i va fer públic, el que havia dit Cortés darrere les càmeres. "A la reunió has dit que era una trepa", li van recordar a Chelo, que ho va reconèixer: "Laura Fa, ets una trepa. Hi ha una cosa que tinc molt clara: parles malament de Lydia Lozano, de María Patiño, de Belén Esteban… Estàs obsessionada en dir com haig de viure, i a sobre després ens truques", va dir la de Castelldefels.

Belén Esteban contra Chelo 

Laura Fa, absent al programa de divendres, no va poder respondre a la seva companya, però Belén Esteban va sortir en defensa seva: "Per què quan t'ho han dit altres companys t'has callat?". Chelo es va encendre i li va respondre: "Saps el que et dic, Belén Esteban? Covard és asseure's en un plató a parlar dels teus companys, aconsellar com has de viure i altres coses que no diré". La princesa del poble, no va quedar convençuda: "Ets una covarda i Lydia Lozano també. Les dues heu callat amb persones que us han dit coses pitjors", va criticar la Esteban. "No i no, Belén", va esclatar Cortés.

Fa defensa la seva entrevista

Dijous, al programa de Marc Giró a RAC1, 'Vostè primer', on Fa hi apareix un cop per setmana, va parlar de la polèmica generada amb Cortés. Giró va obrir el tema donant suport a Fa: "Tu i la Chelo sou amigues. I jo vaig entendre que tu saps que quan sopeu a Madrid, la Chelo t'haurà dit que n'està farta de treballar a 'Sálvame', però no ho pot deixar perquè deu diners a Hisenda".

Fa ho va confirmar i es va tornar a explicar: "Si fos el meu pare voldria que estigués a la platja de Castelldefels brindant amb un 'Cynzano'. La Chelo està enfadadíssima". "Doncs que no s'enfadi", va respondre Giró i Fa va mostrar-se indignada amb la reacció de la seva companya: "Això és el meu greu que li ha passat al programa? El que passa és que s'ha vist obligada a victimitzar-se", va afirmar la periodista.

ETIQUETES:

Deixa un comentari