SECRET AL DESCOBERT Bomba de Laura Fa a RAC1: Una periodista de TV3 va estar amb Albert Rivera

Albert Rivera

La periodista revela al programa de Toni Clapés, l'afer que hauria tingut l'ex de Ciutadans amb una cara de la cadena pública

Laura Fa està a tot arreu. La periodista i col·laboradora d'elmondelatele.cat, va passar pels micròfons del 'Versió a RAC1' amb Toni Clapés aquest dijous, per comentar l'actualitat televisiva de la setmana. Fa com sol ser habitual no es va mossegar la llengua i va deixar anar uns quants titulars. El més sonat, l'afer que hauria tingut l'exlíder de Ciutadans, Albert Rivera, amb una periodista de TV3, que no en va voler revelar el nom, tot i que afegir que és rossa i estava separada en aquell moment. Les apostes estan obertes.

Els titulars de Laura Fa a RAC1

"David Bustamante és bastant intens. Ha anat a 'Masterchef Celebrity', perquè guanya més diners amb les seves colònies que venent discos". "Tenia tants problemes econòmics que va vendre el seu divorci a la revista 'Hola' per 120.000 euros, ell que era anti-premsa del cor".

"A 'Masterchef' van els famosos que no facturen, David Bisbal no hi aniria".

"El Bigote Arrocet no volia aguantar a María Teresa Campos i li va dir que marxava, però ella estava tan enamorada que no s'ho va creure. La Terelu li va demanar al Bigote que li enviés un whatsapp a la seva mare i això li ha servit a ella per dir que l'han deixat per missatge del mòbil".

"El Bigote tenia un fill secret a Castelldefels i quan li van fer la prova de paternitat, va resultat ser fals".

"Enrique del Pozo viu a Sitges amb el seu nòvio".

"La Terelu tenia la fama de que a Telemadrid li havien de tirar les burilles del tabac i remenar el iogurt. A 'Sálvame', feia obrir-se el paquet de gall d'indi".

"Vaig quedar per dinar amb una periodista de TV3 que s'havia acabat de separar. I sopant, em va dir: "Estic amb l'Albert Rivera". "Des de premsa de Ciutadans estaven mirant com fer pública aquesta relació, però al cap d'un mes, la meva amiga de TV3 em va dir que sospitava que Rivera estava amb una altra noia de Madrid. La periodista de TV3 em va demanar fer públic que estava amb una noia per veure com reaccionava el polític. Però ella no sospitava que era la Malú".

"Vaig dir a Tele 5 que estava amb una rossa de Barcelona quan l'Albert Rivera no volia que se sapigués que estava amb dues noies a la vegada". "Li vaig dir a la meva amiga de TV3 que seria la primera dama, quan Rivera podia guanyar les eleccions".

"Han enganxat a la filla de la Lolita treient-se els polls abans de casar-se"

ETIQUETES:

Deixa un comentari