Totes les novetats d'Antena 3 per al setembre

Plató de 'Tu cara me suena' (Antena 3)

Les sèries turques continuaran ocupant bona part de l'oferta nocturna de la cadena d'Atresmedia

Antena 3 ha anunciat aquest dilluns 9 d'agost les apostes per a la seva programació de tardor. Un vídeo publicat al compte de twitter de la cadena resumeix el més destacat que arribarà a la franja del prime time i en el qual s'apostarà per l'entreteniment i la ficció.

UNA GRAELLA CONTINUISTA

9h Espejo Público (amb nou decorat)

13.20h Cocina Abierta con Karlos Arguiñano

14h La Ruleta de la Suerte

15h Noticias 1

16.30h Amar es para siempre

17.45h Tierra Amarga

19h Boom!

20h Pasapalabra

21h Noticias 2

21.45h El Hormiguero

LES ESTRENES

Les principals novetats arribaran a la nit i es continuarà apostant per l'entreteniment. El presentador Manel Fuentes tornarà per partida doble. Per una banda, amb la 9a edició del programa presentat per Manel Fuentes, 'Tu cara me suena', amb famosos com Loles León, Lydia Bosch o la darrera guanyadora d"Operación Triunfo', Nia. I de l'altra amb una estrena: 'Veo como cantas', un programa on els concursants hauran d'endevinar amb l'ajuda de famosos i un convidat especial, si els cantants que apareixeran són bons o mals vocalistes. Per això hauran de fixar-se en els seus gestos, l'actitud i el playback, però no podran sentir-los cantar.

També tornarà una nova edició de la versió adulta de 'La Voz' i Roberto Leal, que ara triomfa cada vespre al capdavant de 'Pasapalabra', estrenarà un nou format al prime time: 'Lego Masters'

En l'apartat de ficció, Antena 3, apostarà per 'Los Hombres de Paco' i 'Mentiras'. La cadena també mirarà de repetir l'èxit de les sèries turques amb la recent estrenada 'Inocentes', que també formarà part de l'aposta del prime time a partir del setembre.

ETIQUETES:

Deixa un comentari