Tele 5 i Antena 3 en guerra total per guanyar a l'agost

'Deluxe' (Tele 5)

A falta de pocs dies per acabar el mes, TV3 es manté al 1er lloc i les dues cadenes privades es disputen la segona plaça per unes dècimes

El final de l'estiu està sent d'infart per a les cadenes privades espanyoles. Mentre a Catalunya, TV3 ha capgirat la situació i ha recuperat el 1er lloc que havia perdut al juny i al juliol, a Espanya Tele 5 amb un 13,1%, supera per només una dècima a Antena 3 (13,0%). La cadena d'Atresmedia sembla haver trobat la solució per batre a la seva eterna rival amb la compra de sèries turques. La tarda, fins ara una franja liderada per Tele 5 amb 'Sálvame', s'ha capgirat com un mitjó. En poques setmanes, la sèrie 'Tierra Amarga' ha passat al davant amb unes xifres espectaculars. Aquest dimarts, Antena 3 amb un 20,0% va superar en gairebé sis punts a Tele 5 (14,4%), en una franja clau per al lideratge del dia i de fet, Antena 3 va ser la més vista de dilluns, per davant de TV3.

L'empat tècnic entre les dues cadenes feia preveure canvis en la programació per mirar d'aconseguir el lideratge com fos. Tele 5 ha avançat l'estrena de la nova temporada del seu programa estrella, 'Viernes Deluxe', que a l'agost acostumava a emetre reposicions, fins que la setmana passada va ser rellevat per un especial de 'Viva el verano' amb Toñi Moreno. Antena 3 també ha fet el seu moviment i aquest dijous, enlloc d'emetre la sèrie 'Benidorm' a les 22.45h, ha decidit relegar-la al late night. Al seu lloc, ha programat la pel·lícula d'humor 'Sin Rodeos', de Santiago Segura per intentar esgarrapar unes dècimes a 'La Última Cena' de Tele 5, que aquesta setmana tindrà dues cuineres d'alt voltatge: Laura Fa i Lydia Lozano. Però no ho tindran fàcil, els dijous a la nit són de TV3 amb 'Joc de Cartes Estiu' que aquesta setmana anirà a Roses i Cadaqués.

Tele 5 anuncia el partit de Messi amb el PSG

TV3, no sembla voler entrar en la guerra i la distància que manté a dia 23 d'agost amb les privades espanyoles sembla suficient per no haver de fer canvis. L'èxit dels seus 'TN' i la sèrie 'El Paradís de les senyores', han estat claus per als bons resultats diaris a l'agost. Tele 5 en canvi, ha vist com ha perdut seguiment sense els seus realities i ha decidit fer un nou moviment d'última hora. Ha comprat els drets del partit de l'estrena de Leo Messi amb el PSG, a la Lliga francesa i l'emetrà aquest diumenge a les 20.45h.

ETIQUETES:

Deixa un comentari