Què ha passat amb el possible fitxatge de Rafael Santandreu a TVE?

Rafael Santandreu

El psicòleg havia anunciat al seu Facebook que seria nou col·laborador del programa 'La hora de La 1'.

El 4 d'agost de 2021, el psicòleg català Rafael Santandreu va anunciar al seu perfil de Facebook que a partir del 9 d'agost tindria una secció pròpia a la nova etapa del magazín matinal de La 1 'La Hora de La 1'. Molts usuaris de les xarxes socials van convertir l'anunci en trending topic i van recordar les diverses polèmiques que ha protagonitzat Santandreu en diversos mitjans.

El popular psicòleg, que és també autor de diversos llibres d'autoajuda com 'L'art de no amargar-se la vida' o 'Les ulleres de la felicitat', va arribar a dir en una entrevista al diari El Mundo que "la depressió te la provoques tu, només si t'esforces molt, aconseguiràs deprimir-te". També en una entrevista a TVE, va afirmar que "Hitler era una persona a la que hem de tenir una acceptació incondicional i enviar-li amor (..) El seu potencial era meravellós", va dir Santandreu. Malgrat l'anunci, RTVE ha negat que tingui intenció d'incorporar a Santandreu.

Sorpresa de Buenafuente

Andreu Buenafuente també va ser notícia quan el psicòleg va visitar el seu plató de 'Late Motiv' a Movistar+. Abans de començar l'entrevista, el presentador català va sorprendre ensenyant les preguntes i respostes que l'equip de Santandreu havia enviat al programa per a preparar la conversa. Un fet inèdit segons Buenafuente i que Santandreu va intentar justificar perquè els periodistes "fan molt males preguntes".

ETIQUETES:

Deixa un comentari