David Solans s'explica: "Em va fer molt mal abandonar 'Merlí'"

David Solans a 'Merlí'

L'actor que interpretava al personatge del Bruno, dona la seva versió de la seva absència a l'exitosa sèrie de TV3 i Movistar+

Fa anys que la marxa del personatge del Bruno Bergeron a la segona temporada de la sèrie 'Merlí', interpretat per l'actor David Solans, ha estat objecte d'especulacions. L'actor de Vilassar de Mar, tampoc va formar part de l'spin off de Movistar+, 'Merlí. Sapere Aude' i ara Solans ha trencat el seu silenci després del final definitiu de la sèrie.

En una entrevista al programa 'La Brúixola d'Estiu' d'Onda Cero, Solans ha explicat la seva versió: "Va ser un mix. Cadascú ho veu com li interessa. A la primera temporada vaig sentir que estava molt present en les campanyes de màrqueting i als pòsters, sobre guió jo tenia més escenes. Però, després, com que el personatge es va apartar molt del projecte. Es van retallar escenes i jo vaig tenir una xerrada amb els creadors i els vaig dir 'hòstia', per estar aquí d'"aguantavelas" del personatge principal… No m'agrada ni per al personatge ni per a mi", va dir Solans a 'La Brúixola d'Estiu' d'Onda Cero.

"Se'm va fer una proposta per a la segona temporada on apareixia a l'últim capítol dient una frase i vaig dir: per estar estar així prefereixo desvincular-me del projecte", ha explicat Solans. De fet, l'actor ha explicat que un any abans havia posat com a condició als creadors que continuaria a la sèrie "si el personatge té trama pròpia. "O estic 'a tope' amb una trama o per a estar un dia en una sessió dient 'hola', no puc", ha afegit l'actor.

Solans també ha explicat que "em va fer molt mal" abandonar la sèrie, però "anava en contra de molts ideals meus". "Estic súper agraït a Movistar+, no té a veure amb ells, ni amb Netflix ni amb TV3. És un projecte que porta molts anys i s'han acumulat moltes coses, i van haver-i mals entesos. Però amb els companys súper bé i la sèrie m'agrada molt no tinc cap malt rotllo, però jo em sentia malament i que per molta gent havia estat una 'putada', però era o la felicitat dels altres o la meva, ha dit l'actor per finalitzar.

ETIQUETES:

Deixa un comentari