RECONEIXEMENT Carles Costa s'acomiada del 'TN Vespre' i els espectadors aplaudeixen la seva feina

Carles Costa al "TN"

El presentador principal del 'Telenotícies', Toni Cruanyes es reincorpora a partir de dilluns 23 d'agost després de les vacances

Des del passat 16 de juliol, el programa més vist de TV3, el 'Telenotícies Vespre', ha tingut com a presentador a Carles Costa. El periodista cobreix al seu conductor habitual, Toni Cruanyes, quan aquest fa vacances. També vam poder veure a Costa en una etapa molt complicada. Al març del 2020, en plena pandèmia de la Covid-19, Cruanyes va agafar la baixa de paternitat i Costa va presentar el 'TN Vespre' durant 4 mesos d'actualitat frenètica. El periodista va explicar al programa d'Ustrell, 'Planta baixa', com va viure aquells mesos intensos: "Vam ser conscients de la importància d'aquella notícia històrica i vam tenir certs nervis i molt sentiment de responsabilitat. Però vam tenir molt clar que havíem de fer el de sempre: servei públic". El 'TN' del 13 de març del 2020 va batre rècords amb 1.089.000 espectadors i un 37,2% de quota.

"Mesos complicats i atípics", va dir Costa en el seu comiat a les xarxes socials i Cruanyes li ho va agraïr: "Gràcies per cobrir-me". També Ustrell va tenir paraules per al seu company de cadena: "Un aplaudiment per Carles Costa que va ser un pencaire i va aconseguir el Telenotícies més vist de la història".

Fins aquest divendres 20 d'agost, Costa ha informat cada nit als espectadors amb el seu to rigorós i simpàtic amb unes xifres d'audiència un altre cop espectaculars. L'onada de calor va fer disparar el 'Telenotícies' de l'11 d'agost fins als 445.000 espectadors amb un brutal 29,0% de quota. Però com sol passar a l'agost les notícies rellevants no donen treva i Costa també ha hagut d'informar de la marxa de Leo Messi del Barça, dels incendis o de la caiguda de l'Afganistan a mans dels talibans. A partir de dilluns a les 21h, Cruanyes tornarà a explicar allò que passi al món i Costa tornarà a la redacció. "Dilluns aquest Telenotícies torna amb Toni Cruanyes i uns altres, ens agafarem vacances que també ens toca. Gràcies per haver-nos triat tot aquest estiu", va dir el presentador durant el seu comiat davant la pantalla.

El presentador que ara agafarà uns dies de vacances, ha parlat amb elmondelatele.cat sobre la seva feina al davant de les càmeres: "M'ho he passat molt bé dirigint i presentant el 'Telenotícies Vespre'. M'encanta la meva feina i la visc amb moltíssima dedicació i passió. Després de les vacances, seguiré centrant-me en els temes judicials", ha dit Costa. El periodista que ara seguirà a la redacció seguint els temes judicials, es mostra molt satisfet: "La meva feina m'apassiona, tant quan presento, com quan estic a la redacció fent de reporter".

BONA ACOLLIDA DELS ESPECTADORS

Un estiu més, el segon presentador del 'TN', ha generat una onada de comentaris positius a Twitter. No el volen relegat a substitut. Escoltarà la direcció de TV3 el clam de molts espectadors?

ETIQUETES:

Deixa un comentari