CADENA PRIVADA El periodista Frank Blanco fitxa per a la nova 8TV

El periodista Frank Blanco

El presentador català, que va estar al capdavant de 'Zapeando' a La Sexta, tornarà a la sobretaula amb un programa per a la cadena privada en català

La nova 8TV avança amb pas ferm. Aquest divendres 23 de juliol s'ha conegut el seu primer gran fitxatge de la nova etapa sota la direcció de Nicola Pedrazzoli. La televisió privada catalana està preparant la graella que es posarà en marxa després de l'estiu i el periodista Frank Blanco serà el presentador d'un nou espai d'entreteniment que s'emetrà de dilluns a divendres a la franja de sobretaula, segons ha avançat 'Yotele' i ha pogut confirmar El Món de la Tele.

El periodista català torna a la televisió després de deixar 'Zapeando' a La Sexta i ho farà al mateix horari que els seus excompanys de cadena. 8TV mirarà de recuperar així el buit deixat per Alfonso Arús fa tres anys, quan va abandonar el seu 'Arucitys' per anar als matins de laSexta. Pedrazzoli vol recuperar l'esperit del programa, però posat al dia amb un format més modern i amb Blanco a la direcció dels seus continguts.

El de Mollet serà una de les principals cares de la nova etapa de 8TV, que després de dues temporades emetent refregits, des que el grup Godó va desistir de seguir apostant per la televisió, ara tornarà renovada. La nova graella apostarà pels programes en directe i l'entreteniment. Entre les cares que sonen per a la nova 8TV hi ha Ares Teixidó, o Miquel Valls. L'estrena del nou programa de Frank Blanco, està previst que arribi a principis de setembre al costat de la resta de formats.

ETIQUETES:

Deixa un comentari